Rágalmazás miatt perel Vona

2013. február 08. 10:46

Egy roma vezető azt állította, Vona áll a cigánygyilkosságok és a gazdasági válság mögött.

2013. február 08. 10:46

Az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt elnöke, Szőcsi Lajos egy online írásában azt állította, hogy Vona Gábor a cigánygyilkosságok felbujtójaként felelős a mai magyar társadalmi-politikai helyzetért.

Amit a nem is tudom milyen nevű cigány párt vezetője, Szőcsi Lajos mondott néhány hónappal ezelőtt, az nálam is kiverte a biztosítékot” – indokolta a Jobbik elnöke azt, hogy miért indított pert rágalmazásért. „Úgy gondolom, hogy bár politikai vezető vagyok, de engem is megillet a jogi védelem, nekem is vannak jogaim és nem vagyok köteles az ilyet eltűrni, és a szeretteim sem kötelesek az ilyet eltűrni” – tette hozzá a pártelnök.

Vona Gábor bízik abban, hogy a bíróság megálljt parancsol annak, hogy bizonyítékok nélkül olyat állítsanak róla, mint például, hogy a romagyilkosságok felbújtója. Ha nem, „akkor holnaptól bárkiről bármit lehet mondani, és ez Magyarország jogrendjének nem tenne jót”  fogalmazott.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoukySanjay
2013. február 10. 09:47
Nagyon helyes.Sokan akarják a vesztét Vonának,de nem fog sikerülni elsöpörni.2014-ben sokkal erősebb lesz,mint ahogy manapság beállítják a különféle közvéleménykutatók.Akkor végre létrejön majd az egyensúly.Hajrá Vona!
Fakutya őrnagy
2013. február 09. 14:29
Zázrivec is hitleres sérót vágatott, mint a lisztpakoló rendőr.
thymian
2013. február 09. 12:01
Rettegésben élnek a kenderesiek A lelkészlakba kilencszer törtek be, milliós kárt okozva. Kenderesen népmesei fordulatként emlegetik, hogy a lelkésznő elátkozta az egyik elkövetőt, mire az illető hamarosan elhunyt közlekedési balesetben. Mint kiderült, nem teljesen így történt. – Tizenegy alkalommal törtek be. Csak az utolsó két esetet már nem is jelentettük. Úgyis mindig arra jutottak, hogy az elkövető ismeretlen, holott kettőt mi magunk fogtunk meg. Ráadásul a helyszínelők mindent összekennek azzal a fekete porral, amikor ujjlenyomatokat keresnek, és azt roppant nehéz letakarítani – mondja Cseh Judit református lelkész. – Egyik este sétából tértünk haza a férjemmel, és azt láttuk, hogy két férfi serénykedik ott hátul: az egyik már adogatta ki a telerakott szatyrokat a másiknak. Elkaptuk az egyiküket, és addig tartottuk sakkban, amíg megérkeztek a rendőrök. Ez jó két óra hossza volt. Addig is térítettem a betörőt, a tízparancsolatról beszéltem neki, és arról, hogy a tetteinknek következményei vannak. Sok foganatja nem volt a szavaimnak, ugyanis ittas volt. Miután befutottak a rendőrök, mondtuk nekik, hogy a másik még motoz odabenn, mint a kisegér. Nem akarták elhinni, pedig ott kuporgott a raktárban, a polc legtetején. Valóban megátkoztam az egyiküket hetedíziglen – pontosít a lelkésznő –, de nem ő halt meg, hanem a másik. – Én temettem – szól közbe a helyi plébános, Mészáros János, akivel ugyancsak a református lelkésznél találkozunk. Ő is megtapasztalta, a bűnözőknek már hiába papolnak. A keresztelés és a temetés közt jószerivel nem találkoznak a romákkal, legfeljebb ha ház- vagy autószentelést kérnek. – Amikor valaki bekerül a börtönbe, elég néhány hét odabenn, és a kinti világban már nem találja a helyét. Az lesz számára a megszokott környezet, ahová szinte visszavágyik. Legfeljebb a börtönpasztorációnak van értelme. A gyerekek már abba nőnek bele, ha hiányzik valamid, vedd el a másét. http://www.szabadfold.hu/lakohelyem/rettegesben_elnek_a_kenderesiek Ezen az elátkozáson érdemes gondolkozni, ha már semmi nem segít.:D
kamasuka
2013. február 09. 10:56
"L.E. az nem Lakatos Esmeralda?" Ennyit írtam be egy cikkhez a Blikkben, és kimoderálták. Ezután semmilyen cigányügyi ítéleten nem fogok csodálkozni. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!