Kötelet kíván a felcsúti polgármesternek az MSZP?

2014. január 26. 16:22

Kötelet kívánt a felcsúti polgármesternek a szombati MSZP-kongresszuson egy bekiabáló, Mesterházy Attila rákontrázott.

2014. január 26. 16:22

 A párt szombati nagygyűlésén Mesterházy Attila azt mondta Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterről, hogy „Orbán Viktor helytartója, aki három év alatt, kérem, három év alatt megötszörözte a cégének az árbevételét, és ma a 88. leggazdagabb magyar ember. Három év alatt. Kérem, ez egy komoly teljesítmény, ha nem az a fő, hát, erényük, finoman fogalmazva, hogy Orbán Viktor barátai, és legyünk naivak, hanem ez, akkor viszont katedrát nekik a Közgázon.”

Ekkor valakik azt kiabálták be a nézőtérről, hogy „Kötelet!”. Mesterházy szó szerint ezt reagálta: „de mégis inkább én azt hiszem, hogy nem lesz itt katedra, hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak”. Mint az mno.hu fogalmaz: a felvételen jól látszik, hogy a pártelnök ekkor háttal a bekiabálók felé mutat a kezével, amivel egyben nyugtázza is az elhangzottakat.
 
„Nem lepődünk meg semmin” – reagált a történtekre Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, hozzátéve: azzal, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldali szövetség tagja lett, visszatért a 2010 előtt képviselt szemlélet, a gyűlöletkeltés. „Gyurcsány Ferenc jelenléte hergeli az ő táborukat, és ennek egy ékes példája volt, ami megtörtént” – mondta, hozzáfűzve: azt várják el a baloldali összefogástól, hogy tartsák távol az országtól a gyűlöletet és az erőszakot – írja az mno.hu.
 
Frissítés 19.22: Nem azt kiabálták az MSZP szombati nagygyűlésén, hogy „kötelet”, hanem azt, hogy „börtönt” - reagált Mesterházy Attila az ATV Szabad szemmel című műsorában vasárnap a mno.hu-nak a Hír Tv felvétele alapján írt cikkére, amely szerint a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje nem határolódott el a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterre vonatkozó kijelentéstől.
 
 

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. január 27. 19:00
Vakkhangya: tanulj egy kicsit több történelmet! az infoid nagyon gyengék!
1istvan
2014. január 27. 10:50
a legjobb vicc, nem kötelet, börtönt kiabált :-DDDD
cutcopy
2014. január 27. 09:46
Ostoba bolsevikok, ezt a köteles beszédet nem kell manipulálni.. Aki másnak vermet/kötelet ás..)
Peter8811
2014. január 27. 09:40
Bokros nyugdíjas nehezen viseli a telet, Az MSZP Bajnaival együtt fonja a kötelet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!