Ezt a számot DJ Gyurcsány Ferenc küldi Önnek

2014. december 28. 17:18

Should I stay or should I go, kérdezi facebookos követőitől Gyurcsány Ferenc, aki december 29-én a budapesti Terminálban fog zenélni az érdeklődő közönségnek. A belépő 2000 forint lesz a bulira.

2014. december 28. 17:18

„Ha már kiderült, akkor melegítsünk!:)) Talán ezzel kezdünk...” — posztolta a Facebookon Gyurcsány Ferenc, akiről aktuálisan annyit érdemes tudni, hogy december 29-én este DJ-zni fog egy buliban, amit a Terminál étteremben tartanak. 2000 forint lesz a belépő.

*

Helyreigazítás

A cikk korábbi verziójában tévesen keltettük azt a látszatot, hogy a fentiekben leírt rendezvényhez bármilyen köze lenne a Design Terminálnak. A Design Terminál közlése szerint a rendezvénysorozathoz sem szervezőként, sem befogadó helyszínként nincs közük. Az említett rendezvény helyszíne nem a Design Terminál, hanem a tőlük függetlenül működő, területét az Erzsébet Vagyonkezelő Kft.-től bérlő TERMINAL Étterem.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2014. december 30. 07:06
" Ő dj-k miniszterelnöke!" "na, hát az nekem nincsen. szakmai előképzettségem. ....ehhez sem." :) http://www.hir24.hu/belfold/2014/12/30/gyurcsany-nagyon-tud-keverni/#sl
blaupanter
2014. december 30. 06:56
Jo munkat vegzett a sminkese.Sikerrel levakarta a sok sz...t a pofalemezerol. Legkozelebb de minnel elobb induljon egy civil urutazasra lehetoleg a marsa es maradjon is ott,netan kerengjen az Zurben kozben ordibalja Orban nevet.Orditozzon egyedul,ugy sem hallja senki.Am igy legyen!
atila68
2014. december 29. 21:57
Csak remélni merem, hogy a "The Clash" brand jogtulajdonosának ügyvédi irodája sikoltva tiltakozik. Még kölyökkoromban hallgattam recsegősre a "Sandinista!" LPt, és nem éppen kellemes szájíz marad a gondolat megforgatása és kiköpése után, hogy ehhez képzettársításként őböszmesége társulhat a jövőben. Pedig a Levis reklám is sokat rontott rajta.
heather
2014. december 29. 16:05
You should go, Feri! - vár a valóvilág...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!