Szexi: fiktív kötvényt talicskáztak a baloldali fiatalok

2015. április 07. 12:57

Brókerfuttatás címmel tartottak talicskázós flashmobot „kreatív baloldali fiatalok”, akik szerint „a baloldali fiatal, a sör és a kormányváltás szexi”.

2015. április 07. 12:57

A Főnix Projekt kreatív baloldali fiataljai talicskázós flashmobbal emlékeztettek arra, hogy a locsolkodás idén elmarad, ugyanis a Fidesz hónapok óta hideg vízzel önt nyakon minket – írja magáról a csoport. A baloldali közösség első akciójaként a Magyar Nemzeti Bankból talicskázta ki a fiktív kötvényeket, hogy ezzel szemléltesse honatyáink és hon-brókereink magatartását a Quaestor-károsultakkal szemben.

A Cink szerint „Az akció a jelek szerint nem aratott osztatlan sikert. Van, aki sír a progresszív mikroblogszférában, van, aki káromkodik, és olyan is, aki azt írja, ha megnézitek, azonnal leteszitek a voksotokat a minimum ötven év Fidesz-uralom mellett. A mikroblogszféra szerintem nagyon szigorú. Hiszen minden kezdet nehéz.”

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2015. április 08. 09:47
"fiktív kötvényt talicskáztak a baloldali fiatalok" Az a baj, hogy P=1.0 valószínűséggel nem csak szimbolikusan még ha nem is ugyanazok a személyek konkrétan.
illiberator
2015. április 08. 05:31
Szerintem az éhségmenetelő Simonhoz, de akár még az offshoros Simorhoz is beállíthatnának néhány talicskával, hogy visszatolják az elcsalt v. lopott milliárdokat.
USsange
2015. április 07. 17:16
"„kreatív baloldali fiatalok”" Ez így idézőjelben, tökéletes. :)))
Zsolt75
2015. április 07. 17:12
"Jövőnk záloga... Dögöljek meg, ha kiváltom."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!