Legális módszerrel akartak tiltakozni az ellenkampány elindítói

2015. június 12. 15:05

Négy nap alatt közel 30 millió forintot gyűjtött bevándorlásügyi ellenkampányra a Vastagbőr blog és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

2015. június 12. 15:05

Eredetileg 3 milliót akartak gyűjteni, 30 millió jött össze négy nap alatt a Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt ellenkampányára. A társadalmi szolidaritásra és a Fidesz által szőnyeg alá söpört ügyekre akarják felhívni a figyelmet. A berlini és londoni magyaroknak is ígértek plakátokat.

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 14. 04:13
HAHAHAHHAHHAHA:DDDDDD Mekkora a nyígás az agyhalott fideszesek körében, meg megy észnélkül a Soros-ozás:)))))) Jaaaaj, Istenem, hogy lehet ész nélkül élni, szegény-szegény fidesznyikek, kurvaszar lehet, hogy a bálvány felépített egy hazugsággyárra épülő maffiarendszert, nektek meg mindenáron védenetek kell, különben összeomlik a világotok:(((
egyetmondok
2015. június 13. 18:44
Hihetetlen,ennyi pénzt a magyarok abba az államadósság csökkentő önkéntes alapba se fizettek be,ha jól tudom. Ide meg igen?
Qsza
2015. június 13. 16:22
Lenne is néhány javaslatom szövegre: "HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, - MEGKAPHATOD BÁRKI MUNKÁJÁT - NEM KELL BETARTANOD A TÖRVÉNYEKET - A MAGYAROK ALKALMAZKODNAK A TE KULTÚRÁDHOZ, LEGYEN AZ A SARIJA VAGY A KANNIBALIZMUS A londoni, németországi magyaroknak pedig: - "MIÉNK MINDEN MOCSKOS MUNKA AMI EGY NYUGATINAK DEROGÁL" - "ELŐRE NEGYVENÉVES MEKIS SZOLGÁLATI JUBILEUMÉRT" - "MINDHALÁLIG FEKETEMOSOGATÓ" Vagy próbálják meg nem betartani a törvényeket, nem alkalmazkodni a helyi kultúrához, vagy vetessék fel magukat olyan kellemes irodai munkára, ahol egyébként csak angolok/németek dolgoznak, aztán ha fentiek odaát mennek, na akkor lehet hazafelé oktatő hangnemben ugatni.
antioxi
2015. június 13. 14:51
Mi lesz majd a ellen-plakátokon, vastagbőrű kutyák? Vagy csak lemennek simán a kétfarkúak kutyába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!