Rogán: A Telekom nem tartotta be az Alaptörvényt

2015. december 18. 08:39

Rogán Antal szerint a szólás- és véleményszabadság alaptörvényben rögzített jogát sértette a Telekom, mikor felmondta Ákos szponzotációs szerződését.

2015. december 18. 08:39

Rogán Antal a Mokkában elmondta: a kormány szerint a Telekom a vélemény- és szólásszabadságot sértette, mikor Kovács Ákos énekes egy nyilatkozata miatt felbontotta a vele kötött szerződést. Ezért döntött úgy a kormány, hogy egy szimbolikus lépéssel felbontja egyes szerződéseit a Telekommal.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2015. december 19. 08:47
Polip... talán ez kifejezi...
Kanóc
2015. december 18. 23:00
Hát ez elég zsenge érvelés volt, meglehetősen arrogáns módon előadva.
h.kovacs
2015. december 18. 21:48
az nincs az alaptörvényben hogy hülyék nem lehetnek kormányszóvivők ?
vanádium
2015. december 18. 20:58
Rogán szokása szerint most is hülyeséget mondott. Egy vállalat azt az egyént, együttest vagy csapatot segíti pénzzel (szponzorálja ) aki/ami növeli a vállalat piaci értékét ,elfogadottságát.A Telekom akkor járt volna el helytelenül , ha a Ákos pl. mobil telefon szerződését mondta volna fel. Rogán ,mint propaganda miniszter mit szól ahhoz , hogy van olyan internetes szolgáltató ,amely azért nem közli a hozzászólást , mert az ütközik a tulajdonos/ok politikai nézeteivel/nézeteikkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!