Dömötör: Félő, hogy kiépül a bevándorlást megkönnyítő eljárásrendszer

2018. november 13. 11:19

Dömötör Csaba szerint az uniós intézmények sorozatban hoznak olyan döntéseket, amelyek elősegítik a migrációt. Videó.

2018. november 13. 11:19

Az uniós intézmények, az Európai Bizottság sorozatban hoznak olyan döntéseket, amelyek elősegítik és támogatják a migrációt – hívta fel rá a figyelmet Dömötör Csaba az ECHO TV Napi aktuális című műsornak hétfői adásában.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kiemelte, Brüsszelben most áll fel egy új intézményrendszer, ami egyebek között pénzzel feltöltött kártyával, humanitárius köntösbe öltöztetett egyszerűsített vízummal tenné könnyebbé az Európába irányuló migrációt. 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2018. november 15. 14:24
Mi az, hogy "félő, hogy kiépül"? Mi? Amit állítólag nálunk nem lehet? Akkor hogyan épül ki? Ha a magyar kormány ténylegesen nem tud (vagy nem akar) tenni semmit a kiépülést megakadályozandó, akkor szóljon, mert azt hittem a választásokon eldöntöttük a dolgot. Hát akkor?
Senior
2018. november 14. 09:50
Sehallselát Dömötör buta volt, mint hat ökör. Turbófeltöltős Viktor-csicska.
balbako_
2018. november 14. 08:16
Már kiépült.
Akitlosz
2018. november 13. 21:42
Az a Fidesz bűne lesz, tekintve, hogy a Fidesz van hatalmon. Ha valaminek a kiépítésétől félnek, akkor azt ne építsék ki és ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!