Beolvasták az ellenzék követelését az Echo TV-ben

2018. december 18. 07:36

Az MSZP-s képviselő beolvasott.

2018. december 18. 07:36

A napok óta tartó ellenzéki tüntetéseken pontokba szedték, hogy mit követelnek a politikusok és az összegyűlt tömeg. Ezeket a pontokat máig nem sikerült a köztévé adásában elmondaniuk. 

Bárány Balázs, az MSZP képviselője hétfőn az Echo TV-nek adott interjút, ahol a Napi aktuális c. műsorban az alábbi pontokról olvasta fel a tüntetők követeléseit: 

 

  • a „rabszolgatörvény” visszavonása
  • kevesebb rendőri túlóra
  • független igazságszolgáltatás
  • csatlakozást az Európai Ügyészséghez,
  • független közmédia.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. december 18. 22:44
Akkor most eltüntetnek a libsik, bolsik és nácik a p-ba!
Én vagyok a többség
2018. december 18. 19:47
Jaj hát végre van egy kis sikerélményük. Egyem a szívét.
atila68
2018. december 18. 15:45
Miért akar az ellenzék lemondani több mint kétharmados online, és nyolc százalékos televíziós fölényéről?
Tubajfor
2018. december 18. 14:43
Milyen rabszolgatörvény??? Kutyának a vérvörös fasza! Nem vagyok egyik politikai oldalnak sem a tagja de 10 éve dolgozok egy multi cégnél és soha senkit nem kényszerítettek túlórára. Aki akart túlórázott aki nem az nem. Ilyen egyszerű az egész. Sőt ha jól emlékszem a tavaly előtt voltak egy páran akik szerettek volna többecskét dolgozni de a vezetőség évi 150 túlórában maximalizálta a határt. Itt nálunk a cégnél még senki nem dolgozott 100 túlóránál többet egy adott évben. A napokban ki is adtak a számunkra egy közleményt, hogy ne ijedjünk meg semmi változás nem lesz a túlórákkal kapcsolatban minden marad a régi formájában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!