Nekiment Soroséknak Taylor Swift

2019. december 15. 12:43

Nekiment a kapitalizmusnak, a zeneiparnak és a Soros-családnak Taylor Swift december 12-én, Los Angelesben, a Billboard Az évtized női díjának átadóján.

2019. december 15. 12:43

Swift azért ment neki a magántőke-vállalkozásoknak, valamint a Soros családnak és a Carlyle Groupnak, mert segítettek Scooter Braunnak megvásárolni az énekesnő első hat nagylemezének a jogait. Márpedig ő az egyik legismertebb amerikai popzenei menedzser, akiről Swift korábban úgy nyilatkozott, hogy éveken át zaklatta és kihasználta őt.

Scooter Braun Ithaca Holdingsát, ami megvette a jogokat, részint Sorosék alapították. 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2019. december 18. 14:18
Soroson már ez sem segít... Neki már "annyi"... Csak nem tudja...
OberEnnsinnen
2019. december 16. 14:40
Nincs mit tenni, a Wiki, Soros-részvényekkel, ügyesen elrejti a sémi szépségek arcát, de azért rá lehet találni Fionára...
OberEnnsinnen
2019. december 16. 14:39
Ő az: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fiona_Hill_MSC_2017_(cropped).jpg
Biivisz
2019. december 16. 10:36
"Mire Swift kisasszony a fentiekre ráébredt, már nyilvánvalóan bőven túl késő volt." Nem nagyon van mire "ráébredni". A kezdő sztárpalánták - pénz és médiatámogatás nélkül - kezdetben bármit aláírnak a kiadónak a "befutás" reményében. Azok meg rögtön öt lemezre szerződnek, - nyilván - szinte ingyen. (Ez volt az, amit Király Linda esetében - amikor megpróbált betörni az amerikai piacra - úgy tálalt a hazai média, hogy "mekkora lehetőséget látnak benne", holott valójában sz*rnak bele magasról és nagy ívben.) Ha bejön a kis sztárpalánta, van öt további tuti nagy pénzt hozó projektjük, ha nem, az első után mehet a levesbe. Minimális veszteség. Ha százból egy bejön, már nyertek. Jó eséllyel kevesen hiszik azt (szerintem K. Lindácska sem hitte, csak kommunikálni próbálta így), hogy "mekkora szerencséjük van", avagy, hogy "ez is az ő szabad szemmel is jól látható tehetségének a bizonyítéka", csak egyszerűen nincs más választásuk, ha be akarnak futni. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!