Egyre több nemzetállam áll a sarkára, aggódnak Brüsszelben (VIDEÓ)

2021. december 21. 18:25

Milyen következményei vannak a tagállami bírói testületek döntéseinek és miért idegeskedik ezek miatt a brüsszeli elit? Milyen új csataterek nyílnak szuverenisták és föderalisták között? A Mandiner Reakcióból kiderül!

2021. december 21. 18:25
null

A tagállami bírói szervezetek egyre-másra hoznak olyan döntéseket, amellyel határokat kívánnak felállítani az EU-s intézmények túlterjeszkedésével szemben. Ez egyre komolyabb aggodalmakat vált ki Brüsszelben, ahol az aggódás kultúrája egyébként is erős. Az első ránézésre elvont jogi kérdéseknek nagyon fontos gyakorlati következménye van a szuverenisták és globalisták európai méretű küzdelmében. 

A Mandiner Reakció friss adásában ezeket a következményeket is bemutatja Pócza István külpolitikai elemző. 

A teljes videót itt nézheti meg:

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2021. december 23. 15:04
a bruszeli burokratak kell szolglajak a tagallamok erdekeit , nem a tagallamok kell szolglajak a bruszlei burokratak erdekeit ! Ez a normalis ! Eleg volt a totalitarius diktaturakbol, nem kell uj szovjetunio !
Papamaci1957
2021. december 23. 10:54
Szavaznék: egyes szám első személy alanyeset Szavaznák: többes szám harmadik személy tárgyeset De látom a kultúráltsággal is hadilábon állsz.
Hunyadi Mátyás
2021. december 22. 16:58
Üresfejű fideszes seggnyaló propaganda beszéde. Egy (1) német eset, plusz Lengyelország és Magyarország következetes kiállása - ebben semmi "Egyre több nemzetállam áll a sarkára" nincs. Állóhullám, mondaná a fizikus.
Belakiss
2021. december 22. 13:35
És melyik az az "egyre több" nemzetállam, amely a sarkára áll?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!