3+1 érvet mutat az Axióma Hodász Andrásnak az LMBTQ-lobbiról

2022. január 28. 13:31

Az atya korábban ugyanis úgy fogalmazott: „Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi”.

2022. január 28. 13:31
null

Korábban mi is beszámoltunk Hodász András videójáról, amelyet az atya az LMBTQ-lobbi kapcsán készített. A videóban elmondta: ő úgy látja, nem a meleglobbi a legnagyobb a fiatalságot fenyegető veszélyek között.

Nézzék, nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi. Nem tudom, hogy valóban reális veszély-e”

– fogalmazott akkor. 

Az atya felvetésére 3+1 érvvel válaszol új videójában az Axióma.

A felvételt megtekintheti itt:

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszes2022
2022. január 29. 12:26
Mondott valamit Hodász, amivel nem kell egyetérteni, de azért ez a karaktergyilkosság, lejáratókampány akkor is túlzás amit a mandiner és a politikai hobbista nyom ellene...
annamanna
2022. január 28. 23:47
A nacionalista világmagyarázat magába olvasztotta, maga alá gyűrte a vallásos világképet, amit megfosztott minden baloldali és liberális vonásától, és tagadja ezeket a vonásokat, noha a vallásnak ezek eltéphetetlenül fontos jellemzői, és néhány "jelentéktelen" vallási szereplő harcol is érte, hogy a vallást ne lehessen egyfajta mozgalmi célokra felhasználni, pártok alá begyűrni, de ők marginálisak, mert a fősodorban az egyház mindig is szívesen kiszolgálja az aktuális politika érdekeit, eddig is ezt tette, miért is csinálna most mást, amikor az új éra ráadásul vallási felvirágzást és reneszánszot ígér? Az igaz, hogy kiheréli az egységes vallási világképet, de ez kit érdekel?
pjotr puszta
2022. január 28. 18:56
Hodász első számú célja teljesülni látszik: beszélnek róla ("végre" influenszer lesz). Ha már ennyire nyitott a szórakoztatóiparra, megnézhetné Az ördög ügyvédje c. filmet ("...a hiúság a kedvenc bűnöm...")
Kanóc
2022. január 28. 17:01
Rendesen beszaladt a faszerdőbe a papifrankó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!