Fidesz: A bevándorláspártiak le akarják cserélni Európa népességét

2019. április 30. 13:45

A bevándorláspártiak le akarják cserélni Európa népességét, keresztény kultúráját, fel akarják számolni az európai nemzetek identitását és szuverenitását.

2019. április 30. 13:45

A Fidesz-frakció véleménye szerint Európát a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták, a szocialisták és a többi bevándorláspárti párt veszélyezteti, mert migránsokkal akarják elárasztani a kontinenst.

A nagyobbik kormánypárti frakció kedden ezt arra reagálva közölte, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke Magyarország uniós tagságának 15. évfordulója alkalmából a benne élő emberekről szóló, erős Európai Unió mellett foglalt állást.

A Fidesz-frakció közleményében azt írta, a magyar emberek ma is elkötelezettek Európa és az Európai Unió mellett. 

A bevándorláspártiak azonban le akarják cserélni Európa népességét, keresztény kultúráját, fel akarják számolni az európai nemzetek identitását és szuverenitását – közölték. 

Hozzátették: egy Brüsszelből vezérelt és migránsokkal teli EU-t akarnak, de ez nem erősíti, hanem gyengíti és végképp tönkreteszi Európát. Ezért a május 26-i európai parlamenti választáson meg kell állítani a bevándorláspárti erőket – hangsúlyozták.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huczibor
2019. április 30. 17:11
[[-Itt találsz mezteleen lányok itt van a városodban: Tiny.CC/Lanyok
repulok
2019. április 30. 15:00
1982-ben láttam olyan feliratot Münchenben, hogy " auslander raus ", ami akkor a törökökre, meg a jugókra vonatkozott. Most nem láttam...
Nobilis de Karatna
2019. április 30. 14:46
Amikor erről írtam 2005-ben minden létező helyen letiltottak. Pedig pontosan levezettem. Még azt is, hogy fizetik és szervezik migránsokat. Igaz azt is megírtam, hogy mi magyarok fogjuk helyén kezelni ezt a veszélyt!
Lombi
2019. április 30. 14:38
Csak így tovább. Nyílt lappal, következetesen. Ezzel, mint látható nem tud mit kezdeni sem az eu-s bürokrácia, sem az ellenzék. A sunyi stílusuk semmire sem vezet a következetességgel szembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!