Szánthó Miklós: A genderpropaganda használja ki a gyerekeket

2021. június 14. 20:32

Szánthó Miklós szerint a liberálisok szándékosan viszik el a törvényjavaslat kapcsán is fellángolt vitát egy számukra kényelmes területre, ami a melegekkel szembeni szimpátiáról és nem a gyerekek jogairól szól.

2021. június 14. 20:32
null

Kedden dönt az Országgyűlés a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényről, hétfőn tüntetés zajlott a parlament előtt a 18 év alattiak körében a homoszexuális propagandát tiltó módosító javaslat ellen. A HírTV vendégeként Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ jogi elemző- és kutatóintézet igazgatója nylatkozott, aki szerint 

A Kocsis Máté által jegyzett pedofilellenes törvénycsomag elrettentési céllal a legszigorúbb büntetéssel fenyegeti azokat, akik kiskorúakat szexuálisan megrontanak, bántalmaznak.

Az elkövetőkkel szemben zéró toleranciát hirdet, és átláthatóságot kíván teremteni. A kiskorúakkal foglalkozó tanárok, edzők ellenőrizhetőek lesznek egy központi nyilvántartáson keresztül. Melegszervezetek szerint azonban az „elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb jogfosztását valósítaná meg a kormány.”

Szánthó Miklós szerint a törvénycsomag kritikusai azt kifogásolják, hogy szerintük a javaslat összemosná a pedofíliát  a homoszexualitással.

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint azonban a gender propaganda az, amelyik kihasználja a gyermekeket,

és nem csak a gyermekek sérelmére valósítja meg a gender érzékenyítést, hanem reklámcélból is használja a gyermekeket, itt a tavalyi New Yorki divathetet emelte ki. Szánthó Miklós szerint a liberálisok a vitákat mindig elviszik egy olyan irányba, ami számukra egy jó kommunikációs közeg, miszerint ki viseltetik szimpátiával a homoszexuálisok, vagy a transzneműek iránt.

– tette hozzá.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. június 15. 18:50
Tökmindegy, milyen kontextusban beszélnek róla, az a lényeg, hogy ez frankón lehetetlenné teszi a barátkozást, mivel az egyneműek közötti kapcsolat, és ha orron-szájon át a buzitéma folyik, akkor óhatatlanul mindenki a buzulással köti össze két egynemű személy szimpátiáját, és a biztonság kedvéért nem fogják tartani az emberek (fiatalok) egymással a kapcsolatot, és a biztonság kedvéért inkább belemennek olyan heteroszexuális kapcsolatokba, amik nem a bizalmon és szereteten alapulnak, csak azért, hogy semmiképp se legyenek buzik. Sokkal mélyebben roncsol ennek a bedobása a köztudatba, és NAPI SZINTEN VALÓ ISMÉTELGETÉSE A MANDINEREN IS, mintsem azt gondolnánk.
adonyi29
2021. június 15. 11:39
Reg lattuk Herr Szanthot, igy nyomon kovetheto mily szepen hizik a kozpenzen. Legalabb van latszatja.
olajfa1
2021. június 15. 10:59
A liberálbolsik megállás nélkül NYILVÁNOSAN ABUZÁLJÁK A FIATALOKAT... és ezt nekik nem csak hogy szabad... hanem akik ezt az abuzálást nem nézik jó szemmel... azokat még gyűlölik is!... Mert ők ennyire a "szeretetért" vannak... azaz mindenkit gyűlölnek! No és a hab a tortán az, hogy nem értik hogy ABUZÁLÓKAT miért nem szeretik az emberek! Hát azért mert abuzáljátok a népet, a gyerekeket, és az állampolgárokat!
pitypang1125
2021. június 15. 07:24
Meg lett mondva hogy hagyják békén a gyermekeinket, nem értettek a szép szóból, hát törvény született róla. Ennyi és nem több. Felesleges mást belemagyarázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!