Újpesti Fidesz: Déri Tibor fejezze be a háttérben folyó titkos alkudozásokat!

2021. augusztus 05. 14:09

Mondja el, hogy miért akarja elvenni az újpesti rászorulóktól az előző városvezetés munkája eredményeként épülő, az eredeti tervek szerint szociális bérbeadásra szánt lakásokat! – áll közleményükben.

2021. augusztus 05. 14:09
null

Mint arról mi is beszámoltunk: forrásaink szerint Déri Tiborék most azt kezdeményezték, hogy egy épülő társasházban csökkentsék a szociális bérlakások számát, annak ellenére, hogy az újpesti baloldal többek között szociális bérlakások építésével kampányolt 2019 őszén.

Ezek szerint Déri Tibor azt tervezi, hogy a fennmaradó 19 lakást az Önkormányzat piaci alapon értékesíti, vagy piaci alapon adja bérbe”

– összegezte az újpesti Fidesz, bejegyzésükben hangsúlyozták: Újpesten jelenleg félszáznál is több szociálisan rászoruló család vár – sok esetben már évek óta – arra, hogy az Önkormányzat Népjóléti és Lakásügyi Bizottságának döntése alapján önkormányzati bérlakásba költözzön. 

Az újpesti Fidesz szerint Déri Tibor önkényesen döntött arról, hogy az eredetileg szociális bérlakásnak épülő lakásokat másként kívánja hasznosítani. Erről ugyanis nem tárgyalt a Képviselő-testület és az önkormányzat egyetlen bizottsága sem. Felszólították Déri Tibort, hogy „fejezze be a háttérben folyó titkos alkudozásokat és terveivel álljon ki az újpestiek elé”, valamint

Mondja el, hogy miért akarja elvenni az újpesti rászorulóktól az előző városvezetés munkája eredményeként épülő, az eredeti tervek szerint szociális bérbeadásra szánt lakásokat!”

– áll a közleményben.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. augusztus 05. 14:53
Erre a történetre válaszoltak kommentelők: "ez a történet egyre cifrább lesz! hullanak a buzik a fideszes szekrényböl.." "Pfúj, amikor a fagyi visszanyal ..." "Beírtam a keresőbe: Gulyás Gergely cáfol Diamond Nincsen találat!" A sok pedofil buzi uralkodik ezen a hazán.
Akitlosz
2021. augusztus 05. 14:53
Az "újpesti Fidesznek" nincsen joga másoknak parancsolgatnia.
kunfia
2021. augusztus 05. 14:41
Noryna Diamond Gulyás Gergellyel kapcsolatban írta(Ő az a transznemű celeb,akit Gulyás követett az instrán.) "Miért rólam szól minden. Meg volt és akkor mi van nem kell irigykedni hogy nekem ö is megvolt " Ezek mind pedofilok,buzik, tolvajok,hazugok,vagy mind együtt:DDDDDDDD
Gullwing
2021. augusztus 05. 14:34
Már elfogyott a lé, kell a szociális bérlakások ára is hogy a fajtatársak zsebeit kitömjék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!