Bayer a jogvédőkről: Ha fideszes a bántalmazott, épp csak azt nem mondják ki, ezt nyugodtan meg lehet verni

2024. március 28. 20:53

A publicista Varga Judit Frizbi-interjújáról, illetve az arra adott reakciókról fejtette ki sarkos véleményét.

2024. március 28. 20:53
null

nyitókép: Képernyőfotó

Megírtuk: Varga Judit megrázó interjúban beszélt egykori férje viselkedéséről a Frizbi tévének adott interjúban, verbális erőszakról és egyéb atrocitásokról is beszámolva a házasságuk éveiből.

Az interjút csütörtök este 9-től a Hír tv is leadja, a Mandiner az alábbi cikkben foglalta össze a volt igazságügyi miniszter legerősebb állításait:

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjú a Sajtóklub adásában is szóba került, amiből egy rövid részletet közölt egyelőre a csatorna. Ebben Bayer Zsolt publicista így fogalmaz:

„Nekem mély meggyőződésem, hogy ezek után az összes harcos feminista, női jogvédő, bántalmazottakat segítő, aki most egy másodpercig kétségbe meri vonni ennek a szerencsétlen asszonynak bármelyik kijelentését, soha többet semmilyen ügyben a mocskos pofáját nem nyithatja majd ki. Mert most bizonyították be, hogy szarnak ezek a feminizmusra, a bántalmazottakra, meg a női jogokra. Mert

ha fideszes a bántalmazott, meg az ő ellenségük, akit gyűlölnek, akkor épp csak azt nem mondják ki, hogy ezt nyugodtan meg lehet verni.”

A részlet alább megtekinthető:

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgazda-4
2024. március 29. 14:20
Hú,.... te seggbebaszott darumadár bajer, te micsoda egy ócska faszkalap vagy. Már 10 éve tudsz mindenről és nem avatkoztál közbe. Azzal a beszédhibás pofáddal tiltakozhattál volna, de nem tetted meg. Ez a szegény judit pedig örökké várta a megmentést de a rogán-göbbels tóni mindig beleszólt. Az az igazság ha mindez igaz a bántalmazásról az szörnyű lenne, de az is furcsa hogyan lehetett ez bula miniszter. Ez az egész nagyon sántít. Ennek a felcsúti kiscigánynak sem tűnt fel semmi? Röhej
szarvas-2
2024. március 29. 13:50
Kb ez a helyzet. A Mérő Vera,és társai "miért nem szólal meg"? Csak nem az a baj,hogy a szerencsétken Varga (is) goj,akivel mindent lehet? :)
syphax-2
2024. március 29. 08:19
T. "concrete"! Patkánypeti intellektuális "köreiben" nem szokás az.hogy egy lemondatott miniszter a lemond(at)ás ellenére is: 1.) Tiszteli Dr.Orbán Viktort; 2.) Büszke arra, hogy O.V. kormányának tagja volt; és: 3.) Büszke arra, hogy MINDMÁIG FIDESZES!!! EZ NÓVUM AZ OLYAN PATKÁNYFÉRGEK-NEK, mint ez a hitvány m.p..
Spiritmonger
2024. március 29. 07:54
A bántalmazás vádja pusztán attól nem lesz igaz, hogy elmondják. Sőt, attól sem lesz igaz, hogy többször és/vagy többen is elmondják. Horrible dictu, még az sem számít bizonyítéknak, hogy az állítólagos sértett a bántalmazás vádját elhaló hangon és/vagy ártatlan tekintettel és/vagy nagy nyilvánosság előtt mondja ki. Varga Judit és Magyar Péter mindenfélét mondanak egymásra, de ezek közül egyik vádat sem bizonyították. Ettől függetlenül Magyar Péter nagyon nem korrekt, mert oda szart, ahol enni kapott, de ez független attól, hogy el kell hinni-e róla és/vagy neki bármit is bizonyíték nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!