Börtönbüntetésre ítélnék a spanyol focistát megcsókoló Spanyol Labdarúgó Szövetség volt elnökét

2024. március 27. 22:23

Hermoso és csapattársai szerint a csók nem kívánt és megalázó volt.

2024. március 27. 22:23

Nyitókép:  FRANCK FIFE / AFP

A Mandiner olvasói emlékezhetnek arra, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) elnöke, Luis Rubiales a világbajnoki aranyérem átadásakor szájon csókolta Jenni Hermoso női labdarúgót. A spanyol ügyészek két és fél év börtönbüntetést akarnak kiszabni a korábbi elnökre – írta meg a BBC.

Luis Rubialest szexuális zaklatás és kényszerítés vádjával vádolják.

Hermoso és csapattársai szerint a csók nem kívánt és megalázó volt. Rubiales lemondásra kényszerült, de tagadta, hogy bármi rosszat tett volna.

Marta Durantez ügyész a női válogatott korábbi edzőjét, Jorge Vildát, a csapat jelenlegi sportigazgatóját, Albert Luque-t és a szövetség marketingvezetőjét, Ruben Riverát is megvádolta azzal, hogy kényszerítették Hermosót, hogy azt állítsa, a csók közös megegyezésen alapult.

Mindhárman tagadták a vétkességet, amikor megjelentek a bíróság előtt. Elítélésük esetén akár 18 hónap börtönbüntetésre is számíthatnak.

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­o­k­ ­v­­á­­­r­­­n­­a­k­­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Szamóca bácsi
2024. március 28. 10:31
a fejlett nyugaton azt már olyan nehéz elképzelni, hogy egy férfi és egy nő párkapcsolatban van? (csak meg kell nézni a képeket, hogy mennyire "undorodnak" egymástól.)
kir2vik
2024. március 28. 08:28
Szegény nő, a füle alatt viseli a száját. Persze, attól még lehet jó sportoló. Vagy a cikket író agyhalott nem bírta kikukázni a megfelelő képet?
balbako_
2024. március 28. 07:25
Nálunk meg a feleségét terrorizáló, abuzáló gazember a csőcselék hőse!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!