Hunvald élő adást kér a Hír TV-től

2011. június 14. 13:57

Hunvald György kizárólag akkor hajlandó kifejteni véleményét az erzsébetvárosi ingatlanpanamával és annak részleteivel kapcsolatban, ha a Hír TV élő adást biztosít számára.

2011. június 14. 13:57

Hunvald Görgy, Erzsébetváros egykori szocialista polgármestere a Hír Tv-nek elmondta: csak az erzsébetvárosi ingatlanpanama vádlottjainak meghallgatása után nyilatkozik arról, hogy mit kellett volna elintéznie a főügyészségen a Mazsihisz ügyvezető igazgatójának. „Majd amikor bemegyek önökhöz a stúdióba és egy élő adásban lehetőséget adnak, akkor elmagyarázom az egész ügyről a véleményemet.” - tette hozzá a korrupcióval vádolt Hunvald.

A bíróság kedden az erzsébetvárosi ingatlanpanama negyedrendű vádlottjának vallomását vette fel. „Elnézést kérek a bíróságtól, de nem vagyok a szavak embere” - apologizált Kormos Lajos értékbecslő, aki előre megírt vallomását olvasta fel. A vallomás során ellenezte az ellene felhozott vádakat, és tagadta, hogy hamis értékbecsléseket készített volna. Az értékbecslő hosszasan hezitált akkor, mikor a bíróság saját vagyonának értékéről kérdezte.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoCsak
2011. június 15. 13:07
Csak az első milliárdot nehéz megszerezni! "Az értékbecslő hosszasan hezitált akkor, mikor a bíróság saját vagyonának értékéről kérdezte." Annyi pénz loptak már az országban, hogy az államadósságot röhögve vissza lehetne fizetni. Rongy emberek mindig is voltak, sajnos lesznek is.
bookmark
2011. június 14. 15:23
Na arra kivancsi vagyok, hogy mit fog mondani a Mazsihiszrol.
Honfi-fi
2011. június 14. 14:59
A bajnok becslő, nem tudja megbecselni a saját vagyonát. Hiába no. Ez egy ilyen ország, ahol, meg a suszter cipője lukas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!