MSZP: Konszenzusos választási eljárást!

2013. április 07. 11:10

Molnár Zsolt szerint a kormánynak konszenzus kialakítására kellene törekednie a zárószavazás előtt álló választási eljárási törvény ügyében.

2013. április 07. 11:10

Az MSZP szerint a kormánynak konszenzust kellene keresnie a társadalommal a zárószavazás előtt álló választási eljárási törvény ügyében. Molnár Zsolt szocialista politikus, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: nem ismerik a kampányfinanszírozás szabályait, és több más részletkérdést sem, annak ellenére, hogy Orbán Viktor miniszterelnök korábban azt mondta, „úgy fair”, ha a pártok a választások előtt egy évvel megtudják a részletszabályokat.

Az MSZP-s országgyűlési képviselő pártja nevében arra kérte a kormányt és a kormánypártokat, hogy jelenlegi formájában ne fogadják el a választási eljárásról szóló törvényt, hanem egyeztessenek a magyar társadalommal, ne akarják saját hatalmukat bebetonozni, a határon túli magyarokat pedig ne osszák meg, ne tekintsenek úgy rájuk, mint szavazóbázisuk egy részére.

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. április 08. 00:31
Ki a magyar társadalom? Hát ugyan nem a politikai pártok.
miloka
2013. április 07. 22:39
Kedves "dodó társaim" ! További kellemes estét és jó éjszakát nektek! Én elteszem magam holnapra. Lehetőleg ne a "cseppek" kel álmodjatok, mert megzavarjátok a hangos röhögéssel családtagjaitok éjszakáját! :D Jó éjszakát!
röviden
2013. április 07. 22:04
Ahhoz képest hogy rég kihaltunk, félelmetesen megnőtt a dodópopuláció.
hajjaj
2013. április 07. 21:48
Na srácok ! Kinek nem teljes még az estéje ? :-) next 2011. november 19. 16:47 * * @Hxxxxx Egy a nagy baj magával! Gyáva és menekülős! Van magánélete addig, amíg jónak látja! Utána megy a kocsmába, vagy a fasz tudja, hogy hová! A magánélete a maga dolga! A dugás rohadt fontos a magánéletben és ostoba, aki ez ellent mond, vagy csak buzi! Magára hagyom a kettő közti választást! Ha impotens, akkor a családi életének annyi! Nálam az asszony szokott négykézláb lenni, de ez már a kámaszutra, ha ismeri! Nálunk most, amire céloztam, az nem az IMF, hanem az Orbán kormány, aki négykézláb fekszik, hogy megdugják, igaz ezt feltételekhez kötik majd! Ennyit a politikai célzásra, amit maga félrefordított, de nem véletlen! Akkor most kivel lesz ma este? Az asszonyommal, vagy velem? Vagy mindkettőnkkel? Óvatosan a válasszal, mert van benne egy csavar! Hm! " *************** Na ! Szabadon választhattok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!