Fidesz: Ne szaladgáljon Brüsszelbe a baloldal!

2014. november 11. 18:55

A DK az Európai Csalás Elleni Hivatallal világíttatná át a NAV-ot, a Fidesz szerint viszont saját országa elárulása helyett inkább az USA-t kellene rávennie arra, hogy megfelelő nagykövetet küldjön Magyarországra az ideiglenes ügyvivő helyett.

2014. november 11. 18:55

A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy „ne szaladgáljon Brüsszelbe saját országát elárulni”. A Fidesz MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció közlésére reagált. Az ellenzéki párt európai uniós képviselői azt kezdeményezik Brüsszelben, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) világítsa át a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt. A Fidesz azt írta: a baloldal, élén Gyurcsány Ferenccel, most éppen a magyar családokat és vállalkozásokat megillető uniós forrásokat akarja veszélybe sodorni Magyarország lejáratásával. 

A közlemény szerint „a bukott baloldalnak ideje lenne tudomásul venni, hogy a magyar emberek nem kérnek többet abból a Gyurcsány Ferencből és bandájából, akinek kormányzása minden idők legkorruptabb korszakát jelentette Magyarországon”. A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy „ne Brüsszelbe szaladgáljon saját országát elárulni”, inkább használja arra „nyilvánvalóan jó külföldi kapcsolatait”, hogy az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. november 12. 06:48
Nem véletlenül használom a posztkommunista szót a mai magyar baloldalra. Nemcsak a rablott vagyon, amit a gyengébbek kedvéért tőlünk, a magyar állampolgároktól raboltak készpénzben és vagyonunk elprivatizálásával miatt, hanem a diktatúrát működtető személyek kapcsán állíthatom ezt biztonsággal. Bár a pártállami szavazókat felszippantja a Jobbik lassan, de biztosan a fővonal ami a posztkommunistákat jellemzi változatlan. Csak külföldi segédlettel tudnak hosszabb rövidebb ideig hatalmon maradni. Ez persze nincs ingyen ennek költségeit mindig mi álljuk/álltuk. Most a Nyugat, az USA felé, régen Moszkva a Szovjetunió felé. Most is ez történik és mindig is ez lesz amíg e genetikai selejtek lesznek.
káli
2014. november 12. 06:42
Azt viszont nem értem hogy befolyásolhatná,egy vizsgálat az uniós pénzek utalását. Mivel nállunk minden szabályos,és nem a haverok építenek tripla pénzért,felesleges tanulmányokat íratva. Tehát állunk a vizsgálatok elé !!! DDDDDDDD
Eltünt
2014. november 12. 06:01
Ballib azt az alkalmat keresi hol árthat az országnak ,nem számít mi történik csak ismét felkapaszkodhassanak a kormányra külföldi segédlettel....Amerika az az ország ahol a korrupció melegágya van ,ha nem így lenne akkor a szocikkal nem szövetkezne Magyarország ellen .
Tintamin
2014. november 11. 23:16
A fidesz szerintem először a nav-ot, simicskát, aztán önmagát is vágja be a sittre. Ha már a saját rendőrségünk, ügyészségünk Orbán kezében van, mint annak idején a kommunisták alatt, akkor kívülről kell segítséget kérni. Maffiakormányunkat másnak kell eltávolítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!