Rendkívüli oltási akció indul pénteken

2021. április 30. 07:34

Fókuszban a Pfizerrel. A regisztrációs oldal reggel óta akadozik.

2021. április 30. 07:34
null

Rendkívüli oltási akciót hirdettek péntekre: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében – értesült az Origo.E

Az előzetes hírek szerint 10 órától kezdődik az oltás a Pfizerrel is (mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Emellett a jövő heti AstraZeneca oltásra is lehet jelentkezni.

Az az eeszt.hu oldalon azok foglalhatnak időpontot, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.

Frissítés:

A reggeli órákban akadozik az eeszt.hu működése, az oldalon ez áll:

„Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!”

(MTI, Origo)

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltzo
2021. április 30. 10:34
Még most sem 10 30 kor tudok regisztrálni semmire. Ez egy átgondolatlan, idétlen lépés volt ráereszteni az egész országot egy regisztrációs linkre.
jánosbácsi
2021. április 30. 10:14
Miért nem a biztonságos keleti vakcinákkal oltanak?
linkeloe
2021. április 30. 10:05
Köszönjük Brüsszel!!!
Armageddon
2021. április 30. 09:36
Mennyi a mennyi ma? Bezzeg Belgium ma 45! De leszarjuk, belga belügy. Csak gondoltam örömet szerzek survivornek! Ő fetrengett a gyönyörtől itt még tavaly a belga számoktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!