Pulai vs. Schiffer vs. Szánthó – közéleti adok-kapok is lesz a külpolitikáról az MCC Feszt after színpadán!

2023. augusztus 18. 12:55

Pulai András, Schiffer András és Szánthó Miklós vitázik majd az MCC Feszt after színpadán, augusztus 22-én a Millenárison!

2023. augusztus 18. 12:55
null

Nem akármilyen beszélgetés és vita várható az MCC Feszt after című rendezvény Változó világrend, Magyarország helye a világban című paneljén, amit később videós podcast formájában is meg lehet majd hallgatni/tekinteni!

Ezt is ajánljuk a témában

A közéleti összecsapásokat sejtető, délután négy órakor kezdődő panelbeszélgetés résztvevői a következők lesznek:

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, Pulai András, a Publicus Intézet vezetője és Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő.

A moderátor a Mandiner főszerkesztő-helyettese, a REAKCIÓ című heti kibeszélő podcast házigazdája lesz, aki a következő témákkal készül: miközben egyelőre nem látszik az orosz-ukrán háború vége, Kína felemelkedése és az USA törekvései újabb kihívások elé állítják Európát, s benne Magyarországot. Van realitása a blokkosodás megakadályozásának? Tényleg elszigetelődött hazánk? Merre tovább EU? De alighanem 

szóba kerülnek majd az amerikai-magyar kapcsolatok és a „guruló dollárok” botránya is!

Az MCC Feszt after pontos helyszíne és időpontja: 2023. 08.22. 16:00, Millenáris.

Az ingyenes rendezvény fő szónoka Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiség lesz, aki már a 2021-es MCC Feszten is járt hazánkban, Orbán Viktor miniszterelnökkel pedig nagyinterjút készített. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az alábbi linken tud regisztrálni:

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-feszt-after-tucker-carlsonnal?fbclid=IwAR2FA5xou1XmgTvVkWEN4TJZ0w6M8Ixkkjng_iEf3YYnaTopw2zJW7AHVyA

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
__Y__
2023. augusztus 18. 21:49
Szép kis társaság. Hirtelen nem is tudom, melyik áll tőlem a legtávolabb. -Az antikapitalista zöldhuszár -A közpénzekkel kitömött NERlovag -Illetve a közvélemény félrekutatás gyászos apródja
Kenton
2023. augusztus 18. 20:25
Pulai:))))Na,ő mit is fog megszakérteni?:)))Az a faszi egy debil!!
ügyvéd
2023. augusztus 18. 17:52
A zárulazolló barom mit keres ott?
Ispán
2023. augusztus 18. 17:06
Azért a pulaival nem kellene egy asztalhoz ülni, mégis csak kéne egy határvonalat húzni. Ezzel a Schiffer meg a Szántó csak felértékeli ezt a bohócot. Többet vártam tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!