Ezek lesznek a programok az MCC Feszt Afteren – jön Tucker Carlson!

2023. augusztus 17. 17:23

A belépés ingyenes!

2023. augusztus 17. 17:23
Carlson, Tucker

Péntek este közösségi oldalán jelentette be Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, hogy augusztus 22-én lesz az MCC Feszt After, melynek sztárvendége nem más, mint a kilencmillió követővel rendelkező amerikai véleményvezér, Tucker Carlson, akit a Times az Egyesült Államok legbefolyásosabb konzervatív gondolkodójának választott. 

A konzervatív médiaszemélyiség a Mathias Corvinus Collegium - MCC és a Mandiner közös szervezésében a Millenáris Parkban fog színpadra lépni augusztus 22-én, 16 órakor. 

Carlson a Fox News jobboldali hírtelevízió korábbi legnagyobb sztárja volt, akinek műsorait milliók nézték, azonban áprilisban furcsa körülmények között távozott a csatornától, karrierjét a Twitteren egy saját műsorral folytatta. Az idei MCC Feszt óriási sikert aratott, ugyanis 47 ezer látogató volt kíváncsi a programokra. Az MCC Feszt After szintén izgalmas panelbeszélgetésekkel és kulturális műsorral várja az érdeklődőket. 

Carlson utoljára két éve tartott Magyarországon előadást, szintén az MCC Feszt keretében. Az amerikai szakember gyakran fejezi ki véleményét Magyarországról is, szerinte hazánk a Nyugat egyik utolsó erős demokráciája.

 

A 16 órától kezdődő beszélgetésen arra keresik a választ a résztvevők, hogy van-e realitása a világban tapasztalható blokkosodás megakadályozásának, és tényleg elszigetelődött-e hazánk az elmúlt években: erről Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, Pulai András, a Publicus Intézet vezetője, valamint Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő osztja meg gondolatait. 

 

Ezt követően a kultúrharc kulisszái mögé enged betekintést az a beszélgetés, amelynek résztvevői Gladden Pappin, a Magyar Külügyi Intézet elnöke, Rod Dreher, a The American Conservative magazin korábbi főszerkesztője, valamint James Carafano, a Heritage Foundation vezető tanácsadója. A rendezvényt Nagy Csomor András és zenekarának műsora és a Parno Graszt zenekar koncertje zárja. A nyilvános eseményt minden érdeklődő ingyenesen tekintheti meg, az angol nyelvű beszélgetésekhez tolmácsolást is biztosítanak a szervezők. További információ és regisztráció ide kattintva érhető el.

A részletes programot IDE KATTINTVA tekintheti meg! 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. augusztus 17. 21:45
Ingyenes a fenét, megint milliókba került nekünk ennek a bohócnak a haknija.
ottoka-0
2023. augusztus 17. 20:33
akár a következő amerikai elnök is lehetne (?)
Pelso j.
2023. augusztus 17. 20:25
Helyes. Pikánsan mulatságos, amikor egy közpénzből fizetett, idegen ripacs-szélhámos butítja még tovább a birkákat.
Sztrovacsek
2023. augusztus 17. 19:34
És elemzésre kerülnek a KSH legújabb gazdasági adatai is, különösen a GDP alakulása. vagy mégsem? Valahogy nem zengett itt a mandin a dicshimnusz.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!