Korányi Dávid szerint „hiba” volt, hogy feloldották a hazánknak járó uniós források egy részét

2024. január 04. 10:32

Az Action for Democracy elnöke szerint az Európai Bizottság „stratégiai hibát követett el azzal, hogy kapitulált az autokratikus nyomás előtt”.

2024. január 04. 10:32

A hazánknak járó európai uniós források egy részének a feloldása és folyósítása kapcsán is a kormány ellen kezdett lobbizni az Action for Democracy (A4D), amelyen keresztül a globális progresszív hálózatok külföldről igyekeztek befolyásolni a 2022-es választás eredményét – írja a Magyar Nemzet.

Korányi Dávid, a szervezet elnöke a Der Standardban közölt véleménycikkében úgy fogalmazott, hogy

az Európai Bizottság „stratégiai hibát követett el azzal, hogy kapitulált az autokratikus nyomás előtt”

Korányi Dávid szerint az uniós forrásokat magyar települések, vállalkozások, valamint a nem kormányzati szervezetek kapják meg. Nem véletlen, hogy a 2019-es választáson fontos pozíciókat szerző ellenzék évek óta kilincsel Brüsszelben ugyanezért.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Beliczay László

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macskabarát
2024. március 08. 13:17
Aki a saját hazája, népe ellen dolgozik, azokat miért nem lehet, hazugságok terjesztése miatt perbe fogni? Mi hiányzik ehhez?
Krupp Skya
2024. január 14. 14:34 Szerkesztve
Azonban a legnagyobb hibát a szülésznő követte el, hogy nem szakította anyádba fejedet.
Sulammit
2024. január 04. 19:09
Na mi van te hazaáruló, hazádat köpködő, a szél visszafújta az arcodba és nem győzöd törölgetni magadról? A valóság szembeköpött? :))))
KBA98
2024. január 04. 18:16
az ilyen szar alakok meddig élhetnek még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!