Repülhet az ügyvédi kamarából a ValóVilág játékosa

2011. október 28. 13:24

A Budapesti Ügyvédi Kamara foglalkozásához méltatlannak tartja VV Eszter valóságshow-s szereplését.

2011. október 28. 13:24

VV Eszter december óta dolgozik ügyvédként, kérdés azonban, hogy megmarad-e a praxisa. A Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke ugyanis etikátlannak és ügyvédhez méltatlannak tartja a játékos viselkedését. Közleményében kiemeli, hogy Eszter ugyan bejelentette, hogy szünetelteti ügyvédi tevékenységét, mielőtt csatlakozott volna a ValóVilág játékosainak sorába, azt azonban összeférhetetlennek tartja, hogy lépten-nyomon hangoztatja foglalkozását.

A közlemény szerint a kamara szerveinek most azt kell eldönteniük, hogy az ügyvédjogon kívül helyezheti-e valaki magát a szünetelés ténye által, különösen ha szereplése során folyamatosan a hivatásával hozza magát kapcsolatba. Az eljárás lezárásáig a kamara nem kíván további nyilatkozatot kiadni.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2011. november 02. 09:02
Na, erre a kamarára aztán pontosan illik a hipokrita kifejezés. Eddig sem voltak illúzióim, de azért jó. hogy szóltak. ma
Finta László
2011. október 30. 13:12
Egyetértek, valóban méltatlanná vált a hivatásához, bár Dániel Péter jelenében is volna miért kutakodni, nemde?
khomeini
2011. október 29. 21:41
Még az a szerencse, hogy az Ügyvédi Kamara mindent elfogulatlanul vizsgál, és ennek eredményeképpen a körömletépős-kínvallatós Bauer Miklós volt ÁVH-s őrnagy élete végéig méltó volt az ügyvédi foglalkozásra és nem volt semmi etikátlan abban, hogy ilyen múlttal a háta mögött praktizálhatott.
StG
2011. október 29. 09:20
Azt hiszem, ez a közlemény joggal pályázhat "az év hipokrita szemforgató híre" címre. Az elmúlt 5 év valóságsó-élményem két napja esett meg vagy 2 perc erejéig, és ott is hagytam, mert 4 liba hisztizett benne ordenáré módon egy szemétdombként kialakított szobában. Szóval egyáltalán nem vagyok rajongó. De hogy mitől vált volna méltatlanná ez a csaj bármire is, azt nem értem. Az ügyfelek majd eldöntik, hogy a látottak vagy hallottak alapján megbíznak-e benne vagy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!