Ítélkezési szünet jön a bíróságokon

2020. március 15. 10:21

Rendkívüli ítélkezési szünet lépett életbe a bíróságokon a koronavírus-fertőzés miatt.

2020. március 15. 10:21

Azt írták, a Kúria elnöke, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke és a legfőbb ügyész javaslatára a kormány rendkívüli ítélkezési szünetet rendelt el, amely március 15-én lép hatályba.

Az általános iskolák, óvodák és bölcsődék megváltozott működésére tekintettel a 14 év alatti gyermeket nevelő bírósági dolgozók (a távmunkával összefüggő további intézkedésig) mentesülhetnek a munkavégzési kötelezettségek alól.

Az ügyfelek a rendkívüli ítélkezési szünettel összefüggésben további információkat a bíróságok központi honlapján (www.birosag.hu), valamint az ítélőtáblák és a törvényszékek honlapján kaphatnak.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2020. március 15. 19:25
Akkor a rémhírterjesztés szabadon mehet. A bíróság nem szankcionálja, mert szabin van. Én valami más rendelkezésre gondolnék, ami azért közelebb hozná a bírókat koronavírus ügyhöz-hoz.
Csigorin
2020. március 15. 16:38
kapja mindenki automatikusan a maximumot aztan majd a jarvany utan felulvizsgaljak
Senki Alfonz
2020. március 15. 14:08
Egyszerűen barmok, beszari hivatalnokok, mert azt súgta nekik valaki, hogy rajtuk múlik a világ jövője!!!! Már papír sincs, ami be lehet adni, mert minden elektronikusan megy. Mitől félnek, egymástól, meg az öreg, nyuggerkorú ügyvédektől????
catalina9
2020. március 15. 13:54
Ítélkezési szünet jön a bíróságokon" akkor végre győzhet az igazság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!