Svájci lap: Orbán egy autokrata, aki zsákutcába vezeti a magyarokat

2023. március 14. 10:51

A Neue Zürcher Zeitungban megjelent véleménycikk szerint teljesen rendben van, hogy az EU rövid pórázon tartja Magyarországot.

2023. március 14. 10:51
null

Hosszú véleménycikket írt a Neue Zürcher Zeitung bécsi tudósítója, aki szerint Orbán Viktor szemléletének nincs keresnivalója Európában. Daniel Imwinkelried szerint a magyar gazdaság válságba került, ami 

az orbáni gazdaságpolitika következménye.

Az újságíró úgy fogalmazott, az „autokraták ugyanazokat a hibákat vétik el folyamatosan”. Imwinkelried kifejtette, hogy téves gazdasági lépésekkel magyarázható a 26 százalékos infláció, így álláspontja szerint „Orbán zsákutcába vezette a magyarokat”. Tovább folytatva az újságíró arról értekezett, hogy Magyarországon „kegyencgazdaság ” jött létre.

A svájci lap tudósítója szerint Orbán legújabb terve, hogy az országból egy nagy 

akkumulátorgyártót akar csinálni.

Véleménye szerint a magyar kormány sérti a versenysemlegesség szabályait és egyre nagyobb gondot okoz az unió számára. 

Nyitókép: Dursun Aydemir / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. március 15. 09:59
Azt kifelejtette a svajci bácsi, hogy Orbán a Pénzeszsák utcába vezeti az embereket.
amca
2023. március 14. 17:22
Mivel svejci ,töröm a fejem ,ki ez a baromez? Germán! valszínű. Franc : Nem hinném Digó ?? Migri. Haverom ,kint melo. Kérdezem az AI nevű robotot, mennyi migri ? Eggerkinden. 60 % +!!!!!!!!!!! Haraso. Gut. SI! Yes! Odlicno !!!
Odone Ricci
2023. március 14. 16:27
NAGY BAJ, hogy a nemzetközi és a magyar média is csak un. "véleménycikkeket" közöl le, nem pedig objektiv, újságírói vélemény nélküli hireket. Ezért indoktrináltak vagyunk . Nézd meg, ki melyik napilapot v. online hírt olvas, melyik TV hiradóját nézi és megmondom, kire-mire fog szavazni.
Takagi
2023. március 14. 16:14
Svájc mikor hozza nyilvánossagra a nácikkal kötött üzletek adatait? Aranyak, műkincsek, banki adatokat stb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!