Erősen kételkedik a görögökben a FAZ

2015. június 28. 10:02

Egyáltalán nem biztos, hogy a görög bürokrácia egy hét alatt képes megszervezni a görög kormány által a hivatalos hitelezők javaslatairól kiírt népszavazást, írja vasárnapi kiadásában a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

2015. június 28. 10:02

Ógörög nyelvű üzenettel jelent meg a Frankfurter Allgemeine Zeitung vasárnapi kiadása. Kék alapon fehér betűkkel az ógörög távozás/kijárat szót nyomtatta címlapjára a lap:

A FAZ címlapos hírösszefoglalójában arról ír, hogy a görögországi Alco Intézet felmérése alapján a görög lakosság 29 százaléka akarta, hogy a kormányzat konfrontálódjon az ország hitelezőivel. A görög Mega TV június közepén közölt közvélemény-kutatása alapján a görögök 55 százaléka az eurózónában maradna. Ez a szám pár héttel még jóval magasabb volt, több mint 70 százaléknál állt, írja a FAZ.

A frankfurti napilap szerint nem tudni, hogy képes-e egyáltalán a görög bürokrácia egy hét alatt megszervezni az Alexisz Ciprasz által július 5-re kiírt népszavazást.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. június 28. 13:17
A görög adminisztráció épp azzal kell szembenézzen, hogy a következő fizetés már nem biztos, az aztán következő meg már biztos, hogy nem is lesz.
=nessuno=
2015. június 28. 12:15
Már kételkedni sem szabad? El kellene mindent hinni a görögöknek?
néhai Ch.Pilot
2015. június 28. 11:26
Én meg a FAZ-ban kételkedem erősen.
Türelem
2015. június 28. 11:21
Az amerikai szócső FAZ is megszólalt. A német banki megrendelőket el is felejtettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!