Itt vannak Merkel feltételei a Trumppal való közös munkához

2016. november 09. 20:16

A demokrácia, a szabadság, a jog és az emberi méltóság tiszteletén alapuló szoros együttműködést ajánlott Angela Merkel Donald Trumpnak, miután gratulált neki.

2016. november 09. 20:16

„Németországot és Amerikát közös értékek kötik össze: demokrácia, szabadság, a jog és az emberi méltóság tisztelete, függetlenül származástól, bőrszíntől, vallástól, nemtől, szexuális beállítottságtól és politikai nézetektől. Ezeken az értékeken alapulva szoros együttműködést ajánlok a következő elnöknek” – fogalmazott a német kancellár, aki Seehofer bajor kormányfőhöz hasonlóan úgy látja, az új elnök Amerika politikai, gazdasági, kulturális és katonai ereje miatt az egész világ felé felelősséggel tartozik.

Merkel Trumpra a következő témák megoldásában kiemelten számít: egy előrelátó klímapolitika megteremtése, a terrorizmus, szegénység, éhezés és járványok elleni küzdelem, valamint a béke megteremtése Európában és a világban.

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. november 11. 00:13
Merkel kezdhetsz kicsomagolni azt a kis uti motyódat amit a szökéshez elkészítettél,nem kellesz Amerikának,Trump a vezetésből kisöpri a ballibsi liberális élősködőket mint te vagy ,sőt a ballibsi kommunisták se .A betolakodó csőcselék agresszióját nem kerülitek ki ,igy lesz jó ,ne csak Európa szenvedjen tőletek hanem a saját bűnötöket élvezzétek. Remélem hamarosan eljön az idő juncker merkel schulz meg a kommunista baloldaliak megkapják azt a büntetést amit Hitlernek szántak egykor ,az eus főváros utcáin összeláncolva végig vezetik őket mint háború bűnösöket .Mert ezt rombolást amit tettek Európával büntetlenül nem lehet hagyni. Ifj. Lomnici: egy másik jogi eszközzel is megakadályozható a migránsok betelepítése. A jobbik meg a ballibsi bagázs elmehetnek a sóhívatalba nyalni. Ezekben az esetekben az alkotmánybíróságok azt mondták ki, hogy az Európai Unió, az úgynevezett korlátozott eseti felhatalmazottság elvén áll, ami azt jelenti, hogy csak azt teheti meg amire a tagállamok a saját alkotmányaik keretei között az uniót feljogosítják. Ez alapján, ha az unió egyes irányelvei, rendeletei, egyes uniós döntések ütköznek egy tagállam alkotmányával, akkor azok végrehajtását megtilthatja az adott tagállam alkotmánybírósága http://888.hu/article-ifj-lomnici-egy-masik-jogi-eszkozzel-is-megakadalyozhato-a-migransok-betelepitese/?source=share
áfonya
2016. november 10. 23:49
Merkel nincs abban a helyzetben hogy Amerikának feltételeket szabjon.Szeretet betolakodókat ápolja simogassa . Egész világnak ez az idióta nő akar parancsolni. Trump jól jellemzi . Az amerikai elnökjelölt szerint, Merkelt elmegyógyintézetbe kellene zárni! Donald Trump amerikai elnökjelölt egy reggeli rádióinterjúban azt mondta. Európa a vesztébe rohan ezt az őrült ném német nőt elmegyógyintézetbe kellene zárni” Az elnökjelölt arra figyelmeztet, hogy Európa már az utolsó másodpercben van és ha nem tüntetik el Merkelt a hatalomból heteken belül és nem lesz gyökeres változás akkor Európának vége. Az Iszlám hordák fogják uralni a kontinenst! Trump nyílt bevándorlás ellenes politikájáról híresült el. A milliárdos üzletember azt mondta, hogy ha elnök lesz belőle 5 millió dél és közép amerikai illegális bevándorlót tesz ki az Egyesült Államokból és falat épít a mexikói határra. http://mindenegyben.net/az-amerikai-elnokjelolt-szerint-merkelt-elmegyogyintezetbe-kellene-zarni-33220?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201611
Morgen
2016. november 10. 23:41
Nem támasztott feltételeket, kinyilatkozott. Marad, aki volt.
teljesenertelmetlen
2016. november 10. 19:01
Pont ezzel a dumával veszített most Clinton! :)))))))))))))))) Csak így tovább!!! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!