Spanyol lap: Putyin abba a csapdába esett, hogy hitt azoknak, akik igazat adtak neki

2022. április 25. 16:49

Margaret MacMillan kanadai történész azt mondta az El Paísnak, Magyarország kis ország, amely sok pénzt kapott Európától, és Brüsszelnek szigorúnak kell lennie vele szemben. 

2022. április 25. 16:49
null

Az El País hétfői száma interjút közölt Margaret MacMillannel, elsősorban az orosz-ukrán háború lehetséges kimeneteléről és következményeiről. A kanadai történész szerint Putyin abba a csapdába esett, hogy hitt azoknak, akik igazat adtak neki. A kérdésre, miszerint Európa megerősödve léphet-e majd túl a háborún, vagy inkább mélyülni fognak a meglévő árkok, MacMillan úgy válaszolt: Európa megerősödhet, ez majd a francia elnökválasztás után történtektől függ.

Hozzátette: Magyarország egy kis ország, amely sok pénzt kapott Európától, és Brüsszelnek szigorúnak kell lennie vele szemben.

(Vlagyimir Putyin orosz elnök a szónoki emelvényhez tart a Vosztocsnij űrközpontban tett látogatása során az Oroszország ázsiai részén, az Amuri területen lévő Ciolkovszkijban 2022. április 12-én, Jurij Gagarin űrrepülésének 61. évfordulóján.MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/pool/Jevgenyij Bijatov)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 26. 18:29
PROXY HÁBORÚ ?
rókabácsi
2022. április 26. 11:26
lehet!? nade az EU meg usanka csapdájában van!
balbako_
2022. április 26. 06:03
Folyton azon lovagolnak, hogy mi - és a volt szocialista országok mára EU tagok - pénzt kapunk és abból élünk. Mi meg alapos okkal mondhatnánk, hogy a '90-es, 2000-es évek nyugati jólétét mi finanszíroztuk meg azzal, hogy kinyitottuk a piacainkat, és engedtük privatizálni termelő üzemeinket a csatlakozás feltételeként. Tehát mi előre fizettünk méghozzá úgy, hogy kis híján belerokkantunk. Nos ezt kompenzálandó csöpögtetnek vissza pénzeket, amit újabban úgy állítanak be, hogy merő szívjóságból, humánumból adják és mint ilyet az arra méltatlanoktól el is vehetik. Összegezve: az EU-s pénzek nekünk járnak, korlátozásuk, pláne feltételekhez kötésük jogtalan és szerződésellenes. Mi a szerződés minden pontját betartottuk, ők meg egyoldalúan megtagadják azt.
Flagellator1974
2022. április 25. 20:31
Itt a rohadt kurva: https://en.wikipedia.org/wiki/Margaret_MacMillan
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!