Kürtőskalácsot kóstolt Ontarióban Novák Katalin

2022. november 01. 17:08

„Jó látni, milyen népszerű ez az erdélyi édesség, és azt is, hogy a híre ilyen messzire eljutott” – fogalmazott a köztársasági elnök.

2022. november 01. 17:08
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Kanadába látogatott a napokban a magyar államfő.

Novák Katalin egyik keddi Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy

Majd azzal folytatta, hogy „most már tudják ezt Ontarióban is, köszönhetően Anettnek és Toddnak, azaz a Kane családnak, akik Niagara on the Lake-en működtetik a Budapest Bakeshopot, szívvel, szeretettel, két üzletben több, mint húsz alkalmazottal” – derültek ki a részletek a posztból.

Messze földre eljutott az erdélyi édesség híre

A hagyományos ízek mellett sós, sajtos, töltött, oreos, nutellás kürtőskalácsot is készítenek, sőt, szendvics formában is kapható a finomság – sorolta a köztársasági elnök.

„Jó látni, milyen népszerű ez az erdélyi édesség, és azt is, hogy a híre ilyen messzire eljutott. Kedves Anett, Todd, köszönöm a mai találkozást!” – zárta gondolatait Novák Katalin.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hair is on Ford
2022. november 01. 18:46
Ez a picsa nem tud a seggén ülni?
teklapavle
2022. november 01. 18:28
Ömlik az undorító NER-propaganda. A kalács finom, de a magyar nép egyre csak fogy. Tetszettek volna megélhetést biztosítani, kedves korrupt Fideszes elvtársak!
holder
2022. november 01. 18:15
Inkább édességet egy kanadai pékségben, mint drogot egy brüsszeli szexbuliban
minekkellregisztralni
2022. november 01. 17:57
Egy-két fiatal eléggé keveredettnek néz ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!