Biden Ukrajna miatt aggódik McCarthy leváltása kapcsán (videó)

2023. október 05. 17:48

Az elnök felszólította a republikánusokat, hogy a belső konfliktusok helyett Kijev támogatásával foglalkozzanak.

2023. október 05. 17:48

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Kevin McCarthy-t leváltották a képviselőház elnöki posztjáról. Joe Biden amerikai elnököt is megkérdezték, mit gondol az alsóház történelmében példátlan esetről. A Guardian szerint arra a felvetésre, hogy akadályozhatja-e a kialakult helyzet az Ukrajnának küldött támogatásokat, azt válaszolta:

„Ez a kérdés komolyan aggaszt engem is, de tudom, hogy mindkét párt képviselőházi és szenátusi tagjainak többsége elkötelezett Ukrajna támogatása mellett” – mondta, és felszólította a republikánusokat, hogy a belső konfliktusok helyett a Kijevnek nyújtott támogatásokkal foglalkozzanak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtószolgálat

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2023. október 06. 12:29
Sajnos, ott a republikánusok is olyan hülyék, hogy kevés kivétellel ők is benne vannak az ukrán buliban, nem csak a demokraták.
Martell 2
2023. október 05. 22:41
A demens hülye beszart hogy nem kapnak pénzt és fegyvert az ukrajnai bűntársai és dorgálást kap a főnökeitől :)
Zolotarjov
2023. október 05. 21:29
Höhö..
Selamat
2023. október 05. 21:09
Vajon Bidé tudja, hogy kit ölelget?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!