Kuleba: Remélem, Orbán megmosta a kezét, miután kezet fogott Putyinnal

2023. október 20. 15:55

Ez az első magas rangú ukrán reakció a találkozóra.

2023. október 20. 15:55

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter interjút adott a France 24-nak. Szóba került Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin pekingi találkozója is.

A miniszter azt mondta:

Remélem, (Orbán) legalább megmosta és fertőtlenítette a kezét, miután kezet fogott Putyinnal.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Putyinnak: Béke kell

A magyar kormányfő kifejtette, az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak.

Az Orbán-Putyin-találkozóra Guy Verhofstadt és David Pressman is reagált. Előbbi azt írta, „ukrán vér a kezén, Európa elpusztítása a fejében... persze, Putyin Orbán legjobb barátja”. Míg az amerikai diplomata azt nyilatkozta: „Mindannyian aggódunk amiatt, hogy a magyar miniszterelnök találkozott Putyin elnökkel, miközben Oroszország agresszorként áll háborúban Ukrajnával”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2023. október 24. 21:02
Kulabá, remélem kimosod a szád,mielőtt kimondó a MAGYAR szót te szargeci
balbako_
2023. október 23. 08:51
Orbán keze tiszta ellentétben Zselével és bandájával.
Palmimi85
2023. október 22. 23:37
Majd megmossa a kezét Orbán miniszterelnök úr, ha a brézongorista ripacs Zselenszkijjel kell kezet fogni, de akkor uána még erősen le is kell fertőtleníteni magát, mert annak a faroknak még a közelléte is fertőz!
Maciapu
2023. október 22. 22:15
Mondta már valaki ennek a ganénak, hogy a magyar népi nyelvben a neve Szarcsimbókot jelent? Ideje lenne, ha az új ukrán nagykövet megsúgná neki, hogy kevesebbet ugasson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!