A kormányra fogta egy politikus, hogy félrenyelt

2023. november 30. 22:17

Közösségi oldalán osztotta meg a hírt.

2023. november 30. 22:17
Weekly Policy Conferences in DC

Rand Paul republikánus szenátor csütörtökön a Heimlich-t alkalmazta Joni Ernst szenátoron a szenátusi GOP csütörtöki ebédje során, miután az fulladozni kezdett az ételétől – írta meg a The Hill. Ernst ezt az X-en közölte, megköszönve Paulnak a beavatkozást.

Nem tudok mást tenni, de megfulladok a wokepolitikától, amit a demokraták lenyomnak a torkunkon. Köszönöm, Dr. RandPaul!” 

– írta.

Ernst volt a házigazdája a csütörtöki ebédnek, amelyet hetente biztosít egy tag, és gyakran a saját államuk finomságait kínálják. Iowai szenátortársa, Chuck Grassley nem sokkal korábban posztolt az étkezésről, amelynek főszereplője az Iowa államból származó sertésszelet volt.

Lindsey Graham szenátor, aki az évek során gyakran csatázott Paullal külpolitikai kérdésekben, utána a The Washington Postnak megjegyezte: „Isten áldja Rand Pault”. „Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani” – tette hozzá.

Nyitókép: Nathan Posner / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. december 01. 16:12
talán enni kellett volna és nem zabálni
Roadkill
2023. december 01. 14:01
sunáznám Jonit
nempolitizalok-0
2023. december 01. 08:36
Humor volt ballibsik, ami nálatok ismeretlen.
Kozmosz
2023. december 01. 01:39
Még egy hülye. Már másét is félrenyelte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!