Tengerentúli vélemény: Soros projektjének középpontjában Amerika megsemmisítése áll

2023. november 10. 17:32

Samuel Robert Piccoli egyetért minden rosszal, amit Elon Musk mondott Soros Györgyről, és hozzáteszi, Soros fő céljai kizárólag politikai indíttatásúak.

2023. november 10. 17:32

Az American Thinkeren megjelenő véleménycikk szerzője úgy véli, Elon Musknak igaza van Soros Györggyel kapcsolatban – mint megírtuk, Musk szerint az emberiséget gyűlölő Soros rájött, hogy a pénzével nem a törvényeket kell megváltoztatnia, mert a végrehajtásuk befolyásolásával még nagyobb eredményeket érhet el.

Ezt is ajánljuk a témában

Samuel Robert Piccoli egyetért azzal, hogy Soros megpróbálja tetteivel lebontani a civilizáció szövetét, ezért segít baloldali ügyészeket hivatalba, és ezért támogatja dollármilliókkal a terroristabarát szervezeteket.

Ezt is ajánljuk a témában

Soros György projektjének középpontjában Amerika megsemmisítése áll, méghozzá megalomán keretek között

– áll a publicisztikában, amely azt is kiemeli, hogy miközben Soros fő célja politikai, és megpróbálja átalakítani a nemzetközi politikát és társadalmat, addig Bill Gates többnyire olyan projektekre összpontosít, mint például a malária felszámolása. 

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Georg Hochmuth

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 12. 15:55
Egy ismerösöm már egy ideje reggelente mindig ugyanannál az újságárusnál veszi az újságot. Ránéz a címlapra, aztán bosszúsan kidobja még ott a helyszínen a szemétkosárba. Az újságos nem érti a dolgot, képeket vág, de jó néhány nap után mégis megkérdezi töle, hogy ezt miért csinálja. A válasz erre: "Az elhunytakról szóló híreket keresem." Trafikos: "Dehát azok hátul vannak, az utolsó elötti oldalon." Az ismerösöm: "Akire én gondolok, az itt lesz elöl." Nem is tudom ez most miért jutott eszembe....
Palatin
2023. november 12. 15:52
Az emberiség salakját azok tehetséges emberek képezik, akik az átlagnál megasabb tehetségüket, tudásukat, kapcsolataikat nem jó, hanem a gonosz szolgálatába állítják. Ezeknek a legtipikusabb megtestesítöje Soros.
Palatin
2023. november 11. 15:20
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Mich99
2023. november 11. 11:26
Igazi zsidó-bolsevista indulat, a neki hazát adó ország megsemmisítése... Emlékezzünk 1919-re...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!