Kínjukban nevetnek a Wizz Airen az olaszok

2024. január 03. 12:06

Egy műszaki probléma miatt váratlanul alakult a Bariból Budapestre utazók szilvesztere, az érintettek főképp azon gúnyolódtak, hogy a Wizz Air nyolceurós vacsorát biztosított számukra.

2024. január 03. 12:06

„Köszönjük a Wizz Airnek a nyolceurós utalvánnyal felajánlott szilveszteri vacsorát" – írta keserű iróniával a magyar hátterű fapados légitársaság egyik olasz utasa az Il Giornale beszámolója alapján.

A Wizz Air járata eredetileg december 30-án repült volna Bariból Budapestre, ám műszaki problémák miatt az indulást másnapra halasztották.

A cikk szerint az utasokat sokáig senki nem tájékoztatta arról, mi történik.

Később átszállították őket egy szállodába, az indulást pedig 31-én 17 órára tervezték, ám végül csak késő este tudott felszállni a repülőgép, így nem éppen a várt forgatókönyv szerint alakult az utasok szilvesztere.

Ezt is ajánljuk a témában

Ők azonban a beszámolók alapján nem veszítették el humorérzéküket, a Wizz Air által biztosított étkezési utalványon, sőt, magán a légitársaságon is gúnyolódtak – valaki azt állította, nem is 8 eurót kaptak, csak 4-et –, és a repülőtéren sörrel, tánccal ünnepelték az év utolsó napját. Végül ironikus tapssal jutalmazták a döntést, amikor eldőlt, hogy végre elindulhatnak Budapestre.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2024. január 04. 00:39
Köcsög digók.Miattuk szopik egész Európa. Tudnak élni...hát persze.
2024. január 04. 00:29 Szerkesztve
Bizonyára ha őszintén leírnák, hogy a Wizz Air, csakúgy mint bármelyik másik légitársaság 3 óra késés után 250 euró kompenzációt fizet, a 8 euró pedig csak vízre és kávéra van, már nem lenne hírérték, hiszen 250 euróból talán még a vidám olaszok is tudnak enni egy vacsorát... Nekem múltkor 4 óra késésre 48 órán belül a számlámon volt a kártérítés. De ha kiderül, hogy a Wizz Air is betartja a törvényeket, min csámcsogna a sok irigy, kárörvendő magyar
bunko-jobbos
2024. január 03. 18:47
Ebben mi a hír? Simán benne van az ilyen a repülésben. Egy kib. picike csavar nincs a helyén, akko rmár nem szállhat fel. Fapados, azaz leszorították a költségeket, de a jegyárat is. Lehet menni luxustársasággal, az biztos jobb lesz. Az a baj, hogy az emberek elhitetik magukkal, hogy nekik minden jár, a Schaffhausen pontosságú légijárat, minden gépre egy tartalékkal fillérekért. EZ simán megeshet, ha nem szokott minden nap megtörténni, akkor is. Nem mondom, hogy jó ez így, de így van. Mindenhol.
Unknown
2024. január 03. 16:46
vicc air..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!