Közel egy hónap után újra beszélt egymással Netanjahu és Biden

2024. január 19. 20:47

Egyes hírek szerint a beszélgetés 40 percig tartott, de részleteket egyik fél sem közölt.

2024. január 19. 20:47
null

Huszonhét nap után újra beszélt egymással Joe Biden és Benjamin Netanjahu, a téma valószínűleg a gázai helyzet volt. Egyes hírek szerint a beszélgetés 40 percig tartott, de részleteket egyik fél sem közölt. Ismert: a két vezető decemberben durván összeszólalkozott.

Ezt is ajánljuk a témában

Netanjahu azonban állítólag elutasította az Antony Blinken külügyminiszter által előterjesztett javaslatot, amely szerint Szaúd-Arábia több más arab országgal együtt segédkezne a Gázai övezet újjáépítésében, ám Izraelnek lépéseket kellene tennie egy esetleges palesztin államhoz vezető út megteremtésére.

Nyitókép: Miriam Alster / POOL / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. január 20. 14:07
KEMÉNY ez a dió, nem kicsit, nagyon! "egy esetleges palesztin államhoz vezető út megteremtésére." IZRAEL korábban is elzárkózott, határozottan elzárkózott ennek lehetőségétől. VÉGTELENBEN a megoldás!
Kozmosz
2024. január 20. 04:17
A térdsérüléséről, panyigai, amit a lépcsőn elesve szerzett.
Kozmosz
2024. január 20. 04:09
Ne törődj semmivel, Mich, Netanyahu ugyanezt hiszi Bidenről... és neki több igaza van.
sentimental
2024. január 20. 00:29 Szerkesztve
Izrael, Oroszország,Orbán a fő államellenesek-anarchisták ma a világpolitikában. Ilyenektől egy államot követelni elég vicces... Ha győznek ,egyáltalán nem lesz állam az új világrendben, max törzsek szétszóródva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!