Migránsok erőszakoltak meg egy 15 éves lányt egy katolikus ifjúsági farsangon Speyerben

2024. február 14. 10:17

A város korábban csatlakozott a „Biztonságos kikötő” kampányhoz, melynek célja, hogy „még több embert fogadjanak be”, ezzel hadat üzenve az „európai elszigetelődés politikája” ellen.

2024. február 14. 10:17

Két szíriai és egy német-horvát állampolgárságú fiatal erőszakolt meg egy 15 éves lányt egy katolikus ifjúsági csoport által szervezett farsangi mulatságon Speyerben – számolt be a Jungefreiheit. A csoportos nemi erőszakra szombat este került sor, a közlemény szerint 

három 15 és 19 év közötti fiatal által elkövetett szexuális támadásról” van szó.

Hubert Ströber vezető ügyész a Bild című lapnak megerősítette a bűncselekmény helyszínét, amely a Szent József katolikus fiúplébánia ifjúsági pincéje volt. A portálon kiemelik: Speyer, amelyet Stefanie Seiler (SPD) polgármester irányít, tagja a „Biztonságos kikötő” kampánynak. A listán szereplő 320 német város „kész több embert befogadni”, és ezzel akarnak jelzést küldeni az „európai elszigetelődés politikája” ellen. 

Nyitókép: Illusztráció / MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2024. február 14. 15:07
Elmebeteg németek......
Ma is bukik a Zorbán...
2024. február 14. 15:02
Kanmacska 2024. február 14. 11:14 "Itt az ideje az AfD komoly sikerének!" Sajnos D-ben a nagyobbik, nyugati részben csaknem 90% kifejezetten az Afd ellen szavaz. Mindenféle bolsevistára, pedofilra, perverzre, anitifa, meg zöld terroristára, kommunista migránsra, bármilyen söpredékre, csak ne az AfD legyen. így aztán szó sincs semmilyen változásról. Inkább most már azon kell drukkolnunk, hogy minél előbb kiáltsák ki a Kalifátust, hátha még vannak népek, akik ezután észbe kapnak még. Bár Nyugaton nem sok esély van már erre, a bolsevista agymosás foka, a normalitás elleni gyűlölet a maximumon van.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. február 14. 14:52
genusnexxt 2024. február 14. 11:36 Nem is mondtad eddig, hogy gyermekeket erőszakolsz, és kiengedtek. Mert én nem tudok másról, aki ilyet tett, és kiengedték volna. Vagy inkább felvágsz az elvtársaid előtt, és ezért hazudod a szokásos ocsmány stílusodban, hogy ilyen történt?
Ma is bukik a Zorbán...
2024. február 14. 14:47
Player1 2024. február 14. 14:19 "Rövid idő alatt jelentős szemléletváltáson eshetett át szegény.. " Épp ezt mondom lentebb: NEM. Lehet, hogy még ő maga is úgy látja, de Németországban a túlnyomó többség (a bolsevistákra és kollaboránsokra szavaz csaknem 80%!!!) azt mondja, hogy ez csak a befogadás árnyoldala, együtt jár azzal, hogy "jót tesznek" a "befogadással". Mert ők nem megszállásnak, gyarmatosításnak tartják. A nagy többség tapsikol hozzá, és megválasztaj a jakobinus-vókista+kollaboráns söprtedéket újból. "Egy kicsi hiba ez a pár ezer erőszak, de a nagykép teljesesen rendben van..." Szerintük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!