Ukrán és amerikai források arról beszélnek, hamarosan megsemmisítik a krími hidat

2024. február 06. 06:42

Az ukránok állítólag aláássák a hidat, majd ATACMS és Taurus rakétákkal semmisítenék meg.

2024. február 06. 06:42
null

A Strana megírta: az ukrán haditengerészet parancsnoka, Olekszij Neizspapa a kérdésre, hogy a krími híd potenciálisan „halottnak” tekinthető-e, igennel válaszolt, míg Vaszil Maljuk, az ukrán biztonsági szolgálat (SBU) vezetője így fogalmazott: 

a krími híd „halálra van ítélve”.

 Maljuk az is ecsetelte, hogy az SBU hogyan

 ássa alá a hidat tengeri drónok segítségével.

Az amerikai hadsereg volt parancsnoka hangsúlyozta: 

az ukrán hadsereg akkor semmisíti meg a krími hidat, amikor ATACMS és Taurus rakétákat kapnak.

A hidat eddig is többször támadták az ukránok, ám azok eredménye jelentéktelen volt. A fenti bejelentések jelentősége ennek fényében rendkívüli.

Nyitókép: STRINGER / AFP 

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2024. február 07. 00:54
A Krími híd kiemelt létesítmény, nem robbanhat fel!!!!
Advocate
2024. február 06. 16:21
Nem tudom mi lenne a konkrét hatása, de, hogy olaj lenne a tűzre az biztos!
herceg-3
2024. február 06. 15:50
Én azért átgondolnám ezt az akciót mind az ukránok, mind az USA részéről, mert kurvára nem a hosszú élet titkát hordozza magában!
Aerion
2024. február 06. 15:31
II.baljoska61 A szarrágó putyleristáktól kérdezem: Hány "vörös vonal" volt, amit a muszka gazdáitok húztak? Aminek átlépése esetén atomcsapás, eszkaláció, stb volt retorzióként feltüntetve? Majd, amikor átlépték az ukránok, mi történt? Másik vonalat húztak? Miért? -------------- Sokáig azt hittem, amikor a szövetségesek felszabadították a dachaui koncentrációs tábort, és ott rengeteg őrt foglyul ejtettek, akiket a rabok, ott helyben agyonütöttek, az bűncselekmény. Ma már tudom, hogy tévedtem. Ez vár rád is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!