Kínos: Biden ezúttal a NATO-tagországok kapcsán tévedett (VIDEÓ)

2024. március 20. 13:59

Történt mindez azután, hogy azzal támadta Donald Trumpot, hogy nem ért a külpolitikához.

2024. március 20. 13:59

Lassan nem telik el úgy hét, hogy az Egyesült Államok vezetője ne keveredjen bele valamilyen kellemetlen helyzetbe. Legutóbb Nevadában egy kampányeseményen tévedett egyet. A hallgatóság előtt azzal vádolta meg elődjét, Donald Trumpot, hogy nem ért a külpolitikához. 

„Ennek a fickónak nincsenek megalapozott ismeretei arról, hogy miről szól az amerikai külpolitika” – fogalmazott Joe Biden.

Majd összekeverte Finnországot Norvégiával.

Egy olyan sztorival állt ugyanis elő, mely szerint röviddel annak halála előtt beszélgetett Henry Kissingerrrel Svédország és Norvégia NATO-csatlakozásáról.

A bökkenő azonban az, hogy Norvégia a szövetség egyik alapító tagja, Finnország pedig tavaly csatlakozott a katonai szervezethez.

Biden tévedéséről videó is készült, melyet alább tekinthet meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­­r­n­a­­­k­­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Laci DACH
2024. március 21. 10:35
Trump is mindent összekever. Trump dilettáns - höbörgö megalomániás. DE Kinával ö sem bir - ezért höbörög és nyaggatja Europát! Majd ha látjuk, Kina "bevonul és Egyesiti Tajvant" Kinával - mit szól Trump és Viktor..? Hova áll majd??
llnnhegyi
2024. március 21. 08:54
Trump és Putyin, továbbá + Európa + Kína a béke zálogai 2024/25/26/27/28-ban.
llnnhegyi
2024. március 21. 08:49 Szerkesztve
Értek a külpolitikához!! Értek! Mondja minden reggeli imájában Biden,ez az ostoba szargombóc! ----- Nem értesz! Kiváltál Afganisztanbol (fejvesztve ki rohantál!) Háborút hoztál Ukrajnába,Izraelbe! Gazdasági összeomlást Európában. Szar vagy,úgy ahogy vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!