Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

2024. április 19. 06:37

A 444, a Telex és a 24.hu következetesen „szélsőjobboldali” konferenciának titulálta az eseményt.

2024. április 19. 06:37
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

Nyitókép: AFP/Simon Wohlfahrt

„A bent lévő urak rettenetes bűnöket követtek el; mást gondolnak a világról, mint a kommunisták. Az ilyen meggondolatlan elhajlásokat, deviáns politikai viselkedéseket pedig az esetek túlnyomó részében igen rosszul szokták viselni a kommunisták. Persze a háborúról, a bevándorlásról vagy a LMBTQ-lobbiról másként vélekedő előadók és hallgatók sokkal, de sokkal rosszabbul is járhattak volna. Közéjük is lövethetett volna a hatalom. Vagy börtönbe vethette volna őket. Esetleg kényszermunkára ítélhette volna őket. Vagyonelkobzás és internálás is történhetett volna.  (...)

A hangulatkeltés mind Brüsszelben, mind Magyarországon jóval a konferencia előtt elkezdődött, a propagandisták haptákba vágták magukat, felvették a kényelmes munkaruhájukat, felgyűrték az ingujjukat és nekiálltak melózni. A Soros-blog 444 és a 24.hu következetesen „szélsőjobboldali” konferenciának titulálta az eseményt, de persze tudjuk, aki Gyurcsánytól, Dobrevtől, Draskovicstól meg Gál J. Zoltántól jobbra áll, az szélsőjobboldali, valamint fasiszta.

Éric Zemmour is megkapta a szélsőjobboldali jelzőt minden írásban, ami egy zsidó származású publicista esetében meglehetősen furcsának hat, különösen annak a fényében, hogy a politikusnak állt zsidó közíró igen sokszor adott hangot annak a véleményének, hogy a kelleténél talán egy picit jobban zavarja, hogy származása és vallása miatt fenyegetik saját hazájában.

Igen, a zsidókat és Izraelt gyűlölő muszlim bevándorlókról beszélt. Úgyhogy ő innentől kezdve a szélsőbalos 444-nél szélsőjobboldali lett. Tehát hogy teljesen világos legyen; aki zsidó létére felháborodik azon, hogy zsidókat ölnek, zsidókat vernek, zsidókat fenyegetnek és a zsidók kiirtásáról ábrándoznak, az szélsőjobboldali. Legalábbis a 444 és a Telex szerint.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­á­n­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­­­r­­n­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. április 19. 17:46
Bencus,Moszkva,a szabadság fővárosa vár reád…🤷‍♂️
tapir32
2024. április 19. 15:57
Ha, a háborúban eladósodik Európa akkor, a haszon az USA-ba, és mivel az USA eladósodott Kínának, Kínába kerül! Az USA a Kínai adósságát az Európaiakkal fizetteti meg! Ezt minden amerikai adminisztráció támogatni fogja ill. támogatja. Csak a módszer és a mérték lesz különböző! Ezt megakadályozni a mielőbbi békével lehet!
tapir32
2024. április 19. 15:39
A 444, a Telex és a 24.hu a kommunista diktatúrát rehabilitálni akarók szócsövei!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!