Az ember drukkol

2011. december 31. 09:01

Csöppet sem érzem magam önérzetemben, pláne magyarságomban sértve, hogy Kövér házelnökön röhög az Economist.

2011. december 31. 09:01
Megyesi Gusztáv
NOL

„Most nyáron azon kaptuk magunkat a kerthelyiségben, hogy a Videoton–Sturm Graz-futballmeccsen az osztrákoknak szurkolunk. Az egész sörkert. Ahányszor gól lőttek az osztrákok, s mutatták a csalódott fehérvári díszpáholyt, annyiszor éreztünk elégtételt. A Videoton ma ellenszenves klub, a kurzus csapata, csupa elvtelen kedvezménnyel, milliárdos tulajdonosa a kormányfő barátja, aki januártól mint biciklifőügyér állami autóra és sofőrre is jogosult, a többi miniszterelnöki biztossal együtt.(...)

És drukkolok Clintonné őnagyságának, egyszerűen civilizációs alapon, s csöppet sem érzem magam önérzetemben, pláne magyarságomban sértve, hogy Kövér házelnökön röhög az Economist, hogy a kutya nem áll szóba Amerikában se a kormányfővel, se a köztársasági elnökkel; de miért is volnék megsértve, az égvilágon semmi közöm hozzájuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2011. december 31. 13:26
Brainless, ez a nicknév illik inkább hozzád. Vagy ahogy ezt Alsórákoson ejtik a művelt kocsmalátogatók: bráner
packó_
2011. december 31. 12:57
magyar? ember? önérzet? ha-ha!
szabadhajdu
2011. december 31. 12:32
Megyesi ezt a nevet egyszerűbben nem is lehetne leírni. Péter! Legalább Medgyessy. Egyszerú név, egyszerű gondolkodás. Orbán takarodj!!!!!!!!!!4
Biomechanoid
2011. december 31. 12:22
Gusztikám, nincs neked magyarságod, amit sérteni lehetne. Az önérzetedre meg szarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!