Piszok jó!

2013. március 21. 08:57

Van az a tisztulás, amihez képest megtiszteltetés piszoknak lenni.

2013. március 21. 08:57
Révész Sándor
NOL

Van az a tisztulás, amihez képest megtiszteltetés piszoknak lenni. Ezt a tisztulást szorgalmazza a »tévesen« kitüntetett ember is folyvást. Ezt, a vér megtisztító erejét ünnepelte a Balog miniszter kormánya által piedesztálra emelt Nyirő József Hitlert éltetve és lelkesen csatlakozva az ő s később Szálasi elképzeléseihez. Balog miniszter kitüntette a Szálasi emlékének ébresztéséről elhíresült régészt is, aki a maga gyűlöletkeltő összeesküvés-elméleteit több ezer évre vezeti vissza. Kitüntette a neonáci párt házi zenekarának a főemberét. Ott van az általa írt Gárdainduló végén: »Becsület, Tisztaság, Fegyelem«! Az ő kitüntetésüket Balog miniszter nem minősítette tévedésnek, nem állította, hogy az ő munkásságukat nem ismeri. Azt a tisztaságot tekinti tehát kitüntetendőnek, amit ők szorgalmaznak. És ehhez képest valóban tisztult a Táncsics-díjasok névsora a mi kiválásunkkal. (...)

Ha Lendvai Ildikó azt szorgalmazná, hogy a jövőre nézve normatív módon, jogszabályban rögzítsék a díj odaítélését kizáró okokat, azzal egyetértenék. De precedenst teremteni arra, hogy egy miniszter utólag módosított rendelettel, visszamenőleg, saját belátása szerint, tehát önkényesen megvonhassa a díjat?! Ha valakitől, akkor bárkitől! Nincs az a miniszter, akiben ennyire megbízhatnánk. No de ráadásul ebben?! Ezek után?! Felhatalmazni őt arra, hogy az önkéntesen távozó piszkok után a maradék piszkot is kisöpörje?! Már csak kompenzálásként is?! Még mindig nem tudjuk, hol élünk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
van ebben igazság de ha már az egész világ Magyarország bombázására készül akkor bölcs dolog a taktikai visszavonulás. Én úgy láttam Szaniszló beszédéből hogy Balog meghátrálásanak nem gyávaság hanem e bölcsesség volt az oka: "méltatlannak találtattak akik méltónak ítéltek" szerintem az erkölcsi győzelem nem a hiénáké.
kamasuka
2013. március 23. 17:30
Idióta. (Megj. Látod buta Balog. Csontig nyaltál, vissza kérted, visszaadta, és aláznak tovább. Nagyon helyesen. Annyi lett az ügyből, hogy te és Tompi örökre leírtátok magatok. Máskor figyeld meg a gyalázkodásokhoz - cigány Viktor, szőlősgazda, túlmozgásos, stb - főnököd miként állt hozzá! Nem perelt, leszarta őket. Az idő neki dolgozott. Te meg benyaltál, és magadat járattad le, de nem csak balról, hanem jobbról is.)
sufnik
2013. március 22. 19:56
A Balog egy gerinctelen féreg!...a Tomikával kéz a kézben! Két kötelező színfolt a palettán. Kár, nagy kár. De vajon miért kötelező?
Tiberius Claudius Caesar Augustus German
2013. március 21. 17:25
Szerintem meg Balog azért tüntette ki Szaniszlót meg a többi neonácit mert remélte, hogy balhé lesz belőle. Mégiscsak jobb egy ilyen gumicsonttal tematizálni a közbeszédet, addig sem kell azzal foglalkozni, hogy soha nem látott rekordszintre emelkedett az államadósság, vagy hogy az idei első negyedévben is folytatódik a brutális recesszió. Ilyenkor csodálatos segítség ha beszól az izraeli nagykövet, egyből lehet szabadságharcozni egy jót
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!