Karthryn Steinle versus Szegedi Egyetemista Lány

2015. július 22. 19:38

Az ottani balos média hallgat, kizárólag arra képes, hogy mantrázza a feminista és buzitémákat, meg hogy a konföderációs zászlós hisztit maxolja, ami kb. megfelel a mi árpádsávos balhénknak: elterelés, ködösítés.

2015. július 22. 19:38
B. Boogieman
Tutiblog

„Magyarország megdöbbent, amikor egy egyébiránt bortönőrként dolgozó náci elvert egy egyetemista lányt és a félvér, egyébiránt kubai származású barátját Szegeden, mert „bevándorlóknak hitte” őket. A ballib természetesen egyértelműen levonta a konzekvenciákat, miszerint nyilván Orbán Viktor miatt vert meg egy agyatlan szkinhed egy gyanútlan párt. Mintha a szkinhed egyik ismerve nem az lenne, hogy megver az bárkit, aki nem olyan, mint ő. Mindegy.


Amerikában azonban egy másik ügy borzolja a kedélyeket, ami konkrétan ennek az esetnek a durva inverze. Ugyanis egy illegális bevándorló gyilkolt meg minap egy 32 éves fehér nőt, Kathryn Steinle-t brutálisan San Franciscoban. Mivel javában zajlik a kampány, az ügyet felkarolta a republikánus média, míg Obama és a Demokraták természetesen mélységesen kussolnak. Alig pár nappal azután történt mindez, hogy egy másik utcai támadáson során közelről lőtt fejbe egy nőt egy másik, Amerikában szintén illegálisan tartózkodó személy. Ez a két eset együtt alig egy héttel az után történt, hogy egy iszlám szélsőséges Tenessee államban 4 tengerészt gyilkolt meg egy katonai bázison.

Az ottani balos média hallgat, kizárólag arra képes, hogy mantrázza a feminista és buzitémákat, meg hogy a konföderációs zászlós hisztit maxolja, ami kb. megfelel a mi árpádsávos balhénknak: elterelés, ködösítés.

Mindeközben a vezérbotrány a Planned Parenthood-dal is dagad: egy másik videón egy másik doktor néni közli, hogy azért szeretne jó sok »babadarabot« eladni, mert akar egy Lamborghinit. Elég feltűnő tehát, hogy a meleg és feminista témák valamint a konföderációs hiszti igazából az ottani balmédia eszköze arra, hogy lehetőleg elterelje a figyelmet Amerika valós gondjairól.

Úgy tűnik, hogy Amerikában, ahol tombol a liberális establishment, az egész libnyaf képtelen bármit kezdeni az olyan témákkal, mint bevándorlás, munkanélküliség, leszakadás, ezért minden létező fórumon a szimbolikus témákba akarja behurcolni ellenfeleit, hogy aztán jól Pap Réka Kingázhasson meg Tesszázhasson, amíg rá nem veszi a Facebook-generációt, hogy ezúttal Amerika első néger elnöke után megválassza az első nőit is.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. július 23. 10:34
gyurmandia73 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 22. 19:49 Magyarországi ballib média = pokol pudvás kloákája." Minden ballib média ilyen.
Senye Péter
2015. július 23. 07:19
A bevándorlás ellen egyetlen hatásos eszköz lehet: minden európai családban több gyerek.
states
2015. július 23. 04:08
Nagy reményeket fűztek a balnácik Afrika magyarországi betelepítéséhez, már néhány százezer arab-feka is destabilizálhatja a költségvetést, hosszútávon pedig lehet pótolni a mostanában otthon üldögélő lakótelepi szavazótábort is. Ennek a 2010 óta első igazi lehetőségnek tett be Orbán kerítése, amitől aztán végképp úrrá lett az elmebaj a már eddig is idegösszeroppanásban szenvedő balliberátorékon.
Erdélyi kopó
2015. július 22. 22:58
..." kohntalan 2015. július 22. 20:12 19 Kizárólag a ballib morális tőkéje és szellemi fölénye..." Azért van benne valami! A nyilas elvette a Shoah áldozatainak az ékszerét, a náci kitépte az áldozatok aranyfogát.A ballib Gyurcsány Ferenc már a Shoah áldozatainak házát vette el.Szellemi fölénye az áldozatokon teljesen nyilvánvaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!