Okos embernek tartom Habony Árpádot

2016. április 27. 11:31

Egy okos embernek tartom Habonyt, és tudott rólam, hogy kedvelem az okos embereket. De a Facebookon még nem jelöltük be egymást.

2016. április 27. 11:31
Dirk Gerkens
Népszabadság

A kormány másfél évig várt annak a rendeletnek a kiadásával, mely engedélyezi az RTL és a TV2 főcsatornájának is a kábeldíj beszedését. Igénybe vette ebben Habony Árpád lobbierejét?

Mi köze van ehhez Habonynak?

Nem mondja, hogy a médiapiacon is terjeszkedő tanácsadót nem érdekli a TV2. Mennyi befolyása van a tévére?

Nincs befolyása a TV2-re.

Akkor miről beszélgetett vele pár hete a Four Seasons Hotel éttermében?

Hát ez az. Az egyik ellenzéki párt elnöke (Szigetvári Viktor, az Együtt vezetője – a szerk.) azt állította, hogy együtt látott minket Habonnyal és Tiborcz Istvánnal (a kormányfő vejével – a szerk.). Valóban egy térben tartózkodtunk, de én nem velük tárgyaltam, egy másik asztalnál reggeliztem.

Vajna legutóbb a barátjának nevezte Habonyt. Önnek is barátja lett?

Egy okos embernek tartom, és tudott rólam, hogy kedvelem az okos embereket. De a Facebookon még nem jelöltük be egymást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. június 08. 18:17
Szigetvári hazudott - mikor nem? - ezt igazította helyre. Ennyi. A Győzike só lelkes készítői és nézői most Habony sóban dagonyáznak. Megtudhatják mikor pisál, kakál, mit eszik és kivel. Ezt hívják nálunk tényfeltárásnak.
Akitlosz
2016. június 03. 04:02
"Egy okos embernek tartom Habonyt, és tudott rólam, hogy kedvelem az okos embereket." Na már ő is? Ez a Habony tényleg tudhat valamit, hogy bár semmi pozíciója mégis folyton vele foglalkozik a "politikai és a gazdasági elit" valamint a média, a szórakozásán kívül kizárólag "nagy emberek" társaságában látni.
ami személyes
2016. május 01. 00:41
Mért te adózol is abból amit az itteni tevékenységedért kapsz?
vendelin
2016. április 29. 23:03
Meglehet, pokorni úgy gondolta, hogy ő már nem az első, tehát a keze marad levágatlan... Sajnos a jelenség, amelyre rámutatsz - és amelyben bizony az általam kedvelt és jó példaként említett Pokorni is részes - nicknevedhez hasonlóan valódi. Ez a másik, ami elkeserít (ismét mondom: jobboldaliként): a korrupció, amely bizony jelen van a Fideszben is. Így 40 fölött lehet, hogy ideje leszámolnom az illúziókkal: Schiferrék tévképzetével szemben úgy tűnik, mégsem lehet más a politika. Kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!