Az Indexet mikor veszi meg már végre Mészáros Lőrinc?

2016. december 08. 08:39

Mészáros Lőrinc egy pillanatra nem figyelt oda, és már övé is volt az Echo TV. Andy Vajna megvásárolta Sebestyén Balázsékat műsorostul. A Figyelő Schmidt Máriáé. És még csak szerda van.

2016. december 08. 08:39
Dévényi István
Válasz.hu

„Mészáros Lőrinc egy pillanatra nem figyelt oda, és már övé is volt az Echo TV. Andy Vajna megvásárolta Sebestyén Balázsékat műsorostul. A Figyelő Schmidt Máriáé.

És még csak szerda van.

(…)

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország lesz az első valóságos Facebook-demokrácia. A Facebooknak ugyanis az a sajátossága, hogy bezárja a felhasználókat saját véleményük börtönébe. A Facebook-polgár csak olyan véleménnyel találkozik, amivel egyetért, csak olyan cikkeket olvas, amiket akár ő is írhatott volna, csak az kerül elé, ami megerősíti a hitét, hogy minden úgy van, ahogyan azt ő gondolja. Szép, új, tökéletes pokol.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2017. március 14. 15:27
Minnél előbb annál jobb! Örülök, hogy segíthettem, kedves Dévényi úr.
balbako_
2017. március 02. 17:15
Ideje volna már a Heti Választ is tisztességes emberek kezére adni, mert az érdeklődés - mit tesz Isten -zuhan!
thymian
2017. január 15. 01:01
Amikor már a korábbi pártolói is elfordulnak a hatalomtól......találnak új seggnyalókat. Komolyan, ettől még a kádár rendszer is jobb volt, de legalábbis hasonló.
thymian
2017. január 15. 01:00
Ha az "idiótáknak" is adnak annyi adófizetőktől lenyúlt közpénzt, akkor az "idióták" is fenn tudják tartani. Már a látszatra sem adnak a kiszes fiúk, lopnak, csalnak, hazudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!