Ha Vonát kell abajgatni, a Tények is ugrásra készen áll

2016. december 06. 14:45

Vona erről 2009-ben azaz hét éve már beszélt egy interjúban, ott van, elérhető online, nem hír, még csak mínuszosnak sem nevezhető.

2016. december 06. 14:45
sixx
comment:com

„Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll, megrágja, kiköpi, bele a harmadikéba, és így tovább, a szmötyi meg a címlapjaikról és a képernyőről kicsapódva szépen beteríti az olvasókat és nézőket. Vona Gábor nevet változtatott, mert csak. Teljesen mindegy, miért, senkinek semmi köze hozzá, ahogy egy fideszes vagy éppen MSZP-s politikus névváltozásához sem, Vona meg erről 2009-ben azaz

hét éve

már beszélt egy interjúban, ott van, elérhető online, nem hír, még csak mínuszosnak sem nevezhető. Ezt a szarkupacot most éppen a Ripost ásta elő, és passzolta tovább első körben az Origónak, majd jött a Tények is, és szépen beolvasták ők is, lett belőle egy hír, amiben annyi van, hogy Vona Gábor nevet változtatott. Se háttér, se kérdések, se megszólalók, se elemzés, semmi. Ezzel az erővel az is lehetne vezető hír náluk, hogy Darth Vader Luke apja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 02. 17:15
Azért annak a 20-25%-nak a feléért is meztelen seggel körbecsúszná a bazilikát örömében Vona. A Fidesz csökkenést meg magán és az Alfa híren kívül senki nem hozta le mint, hogy az előző százalék is légből kapott.
paraklétosz
2017. január 30. 19:20
...és megírta, hogy nem hír.
Pandaka pygmaea
2016. december 30. 01:37
"Ha Vonát kell abajgatni, a Tények is ugrásra készen áll" Ha a tv2-t vagy az m1-et kell abajgatni, abban az Index (sixx) is ugrásra készen áll. Azért fura, hogy pont ő ír ilyeneket, amikor pl. egy bagatell nyelvbotlás miatt képes posztot írni 10 percen belül a comment-en, ha ezeken az adókon történik.
kisuff
2016. december 21. 13:27
Nekem inkább Kádár, Rákosi, Gerő, Révai, Apró Antal, Sztalin és Hitler ugrik be elsőre.Szerintem zázrivecz huzavona (Istenem, még e felvett neve is idétlen!) politikus és nem író.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!