Helyreigazító közlemény

2017. május 15. 19:15

A valóság az, hogy Juhász Péter soha nem beszélt Portik Tamással, soha nem kért és soha nem kapott egyetlen forintot sem tőle semmilyen módon.

2017. május 15. 19:15
Magyar Idők
Magyar Idők

„Valótlanul híreszteltük, hogy Juhász Péter az Együtt politikusa

1) Portik Tamásnak dolgozik, ő írja neki elő, mikor, kitől és mit mondjon a sajtóban;

2) Portik Tamás segítője vagy akaratának végrehajtója;

3) Mindezért Portik Tamástól pénzt kap.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Juhász Péter soha nem beszélt Portik Tamással, soha nem kért és soha nem kapott egyetlen forintot sem tőle semmilyen módon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. május 17. 09:46
És azt nem kellett helyreigazítani, hogy Juhásznak csak egy fütyülője van?
2017. május 16. 19:50
Ennek a "helyreigazító közlemény"-nek van kifejezetten előnyös aspektusa a Magyar Idők számára, éspedig az, hogy ilyen magas olvasottsággal egyébként talán nem is rendelkezne. Ami pedig Juhászt, ez a kiöregedett "politikai füvesembert" illeti, mint az 5. kerület ök. képviselője már régen kiharcolhatta volna, hogy a Büntetés Végrehajtási Intézet nyisson a kerületben egy "lerakatot", hogy Rogánnak meg a haverjainak ne kelljen olyan sokat a bevonulási batyujukkal sétálgatnia. -:)
kerekes
2017. május 16. 17:02
A Juhász, egy aljas gazember!
Samott
2017. május 16. 11:21
Ej de kinos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!