Kiiktatná a jogrendet az ellenzék

2020. november 05. 10:53

Világosan kiderült, hogy a globalisták nemzetközi hálózata az új világot nem éppen békésen és fair módon, hanem ellenkezőleg: a demokratikus normákat felrúgva kívánja felépíteni.

2020. november 05. 10:53
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Varga Judit, az egyik legmarkánsabb politikus a Bayer-show-ban nemrég arról beszélt, hogy a hazánk elleni, jogállamisággal kapcsolatos támadásoknak semmi közük valóságos jogállamisági kérdésekhez, valójában világok harcáról van szó. S ebben a harcban a politikusoknak nem lehet más feladatuk az unió­ban sem, mint a magyar állampolgárok elsöprő többségének a véleményét képviselni, legyen szó migrációról, multikulturalizmusról, családról vagy vallásról.

Varga Judit ismét fején találta a szöget és a lényegről beszélt. Valóban az a legfontosabb vonása a jelenlegi korszaknak a XXI. század első évtizedeiben, hogy immáron nem pusztán a demokráciákban szokásos politikai, gazdasági, kulturális vagy vallási ellentétek osztják meg az egyes országokat, az Európai Uniót, az Amerikai Egyesült Államokat vagy éppen a nemzetközi, globális politikát, hanem teljesen eltérő világértelmezések, világlátások, amelyek létmódjukat tekintve valóban eltérő világokat képviselnek. A liberális globalisták a marxista–leninista–sztálinista–maoista gyökereknek megfelelően egy víziót, méghozzá a világtársadalom vízióját kívánják a glóbuszon érvényre juttatni.

Világosan kiderült, hogy a globalisták nemzetközi hálózata az új világot nem éppen békésen és fair módon, hanem ellenkezőleg: a demokratikus normákat felrúgva kívánja felépíteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2020. november 05. 17:40
kell az ellenzék hozzá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!