Az utcán is meg kell küzdenünk a Fidesz propagandájával!

2021. augusztus 12. 13:32

Csak úgy győzhetünk 2022-ben, ha lakásról-lakásra, emberről-emberre haladva győzünk meg mindenkit.

2021. augusztus 12. 13:32
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A héten több mint 10 kitelepülést tartunk, tegnap például a Rákóczi téren és a Mester utca - Haller utca sarkán beszélgettünk a választópolgárokkal! Sokan mondják nekem, hogy ne álljak le a bizonytalan vagy Fidesz-szavazókkal vitázni, mert az előválasztáson ők úgysem fognak szavazni. Én viszont azt mondom, hogy csak úgy győzhetünk 2022-ben, ha lakásról-lakásra, emberről-emberre haladva győzünk meg mindenkit. Ezért pultozunk, ezért kopogtatunk, ezért visszük el személyesen a hazugságok cáfolatát házról-házra.

Tegnap egy bizonytalan szavazó pár jött oda hozzánk megkérdezni, hogy Karácsony miért mondta azt, hogy az áruszállítók is szálljanak ki az autóból és helyette sétáljanak. Hosszú vita kezdődött, amelyben megmutattam nekik Karácsony Gergely eredeti nyilatkozatát, hogy valójában ezt azoknak a Fideszes politikusoknak mondta akik a szolgálati adófizetői pénzen vett benzinnel guruló kocsijukkal autóznak olyan távon, ami gyalog is megtehető lenne.

Sok más témát érintettünk, a rokkantnyugdíjak felülvizsgálatának kérdését, ahol a Fidesz alkotmányos mulasztásban van a kárpótlást illetően, és a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának kérdésén át eljutottunk odáig, hogy a pár Karácsony és Jámbor szavazóként távozott a pulttól! Minden egyes embert meg kell győzni, minden egyes emberrel le kell állni beszélgetni! Én ezen dolgozom minden nap, a 2022-es kormányváltáson!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feherfarkas
2021. augusztus 13. 12:27
Csak egyszer lesz módotok becsöngetni és úgy váglak ki az ajtón, mint a macskát szarni!
satman11
2021. augusztus 13. 11:15
...mondod most, amikor Soros pénzéből "Karácsonyba borult" a főváros reklámfelülete.....még a hülyeséghez is hülyék vagytok...
Caruso
2021. augusztus 13. 10:47
De miből ígérget ez az üres markú szélhámos. Meggyőzött egy párt, mert valószínű a felfogó képességük Jámboréval egyenlő. Teremtő mentsd meg Magyarországot ezektől.
Vakfolt
2021. augusztus 13. 10:30
"eljutottunk odáig, hogy a pár Karácsony és Jámbor szavazóként távozott a pulttól!" A csodagyógyító ráteszi a kezét a férfi beteg lábaira és felkiált: - Dobd el a botjaidat és járj! Ráteszi a kezét a pösze szájára és felkiált: - Beszélj mostantól normálisan! A pösze odamutat a férfira aki eldobta mindkét botját és lépett egy nagyot: - Eleszett a szánta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!