A valaha volt legnagyobb tömeges coming out a katolikus egyházban! Ez az!

2022. január 25. 19:37

Nálunk mikor lesz ilyen???

2022. január 25. 19:37
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„»AHOL SZERETET, OTT AZ ISTEN!« - A valaha volt legnagyobb tömeges coming out a katolikus egyházban! Ez az!

Tegnap Németországban comin out-olt 125 rendkívül bátor ember és egyúttal egy petíciót is elindítottak, amit máris aláírt 15 ezer fő! Az előbújók között vannak katolikus papok, lelkipásztori segítők, hitokatók! A céljuk a bátor kiállással az, hogy elmondják, egy olyan egyházat akarnak, amiben nem kell végre rettegniük, ahol nem alázzák meg és nem bántalmazzák őket csupán azért, mert a szexuális orientációjuk nem heteroszexuális. S azzal érvelnek, hogy »úgy vállaljuk fel magunkat, ahogy Isten megteremtett minket«.

Soha eddig még ilyen akcióra nem került sor a katolikus egyház történelme folyamán! Ha ezt összehasonlítom azzal, ami Magyarországon a politikai diskurzus szintjén éppen folyik, akkor szinte el sem akarom hinni, hogy ilyesmi egyáltalán lehetséges. Pedig most már az! Megtörtént és ezt soha nem lehet visszacsinálni!

Nálunk mikor lesz ilyen???”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. február 01. 22:55
Ez a sátánisták megmozdulása volt Rita. Akik közé te is tartozol. Reméljük, nálunk sosem lesz ilyen!
Vasgyari Tibi
2022. február 01. 13:40
A szeretettel kapcsolatban P Rita megint téved. Ahol a szeretet ott Isten? Amíg Jézus itt volt a földön néhányszor kiakadt, amikor keményen beszélt emberekkel. Főleg a képmutató vallásos emberekkel akik meghamisították Isten szavait (ez Perintfalvira tökéletesen illik) Pál apostol színten keményen beszélt azokról akik tudatosan bűnben élnek, a homoszexuálisokról is beszélt a levelekben, elítélően. Szerintem akkor szeretem az embertársaimat, ha elmondom nekik hogy nem jó ahogy élnek és változtatniuk kell. Azt követelik most hogy a Bibliát dobjuk ki az ablakon, vagy változtassuk meg? Ezt az emberiség ellensége az ördög szeretne elérni.
Ildikó99
2022. január 28. 13:43
Tehát nincs nő sem férfi sem
Ildikó99
2022. január 28. 13:42
A katolikus papok felesküdtek akkor mi van ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!